اکران چهار فیلم جدید از ۲۲ مهر؛ بازگشت لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن به سینماها

خلاصه نوشته
  • از ۲۲ مهر، چهار فیلم «بامبولک ۲»، «من می‌ترسم»، «بت» و «بی‌دار» اکران خود را در سینماهای کشور آغاز می‌کنند؛ آثاری که بازگشت محمدرضا فروتن با دو فیلم و نمایش نسخه کامل‌تر فیلم بهنام بهزادی از نکات قابل توجه آنهاست.

چارسو پرس: چهار فیلم «بامبولک ۲»، «من می‌ترسم»، «بت» و «بی‌دار» از ۲۲ مهر اکران خود را در سینماهای کشور آغاز می‌کنند. در میان این آثار، یک فیلم کودک و نوجوان و سه فیلم اجتماعی قرار دارند و محمدرضا فروتن نیز با دو فیلم «بت» و «بی‌دار» هم‌زمان روی پرده سینماها حضور خواهد داشت.

«بامبولک ۲»؛ بازگشت عروسک محبوب به سینما

«بامبولک ۲» به کارگردانی محمدمتین اوجانی و تهیه‌کنندگی بهروز مفید، محصول بنیاد سینمایی فارابی است و ماجراجویی‌های تازه عروسک بامبولک را روایت می‌کند.

قسمت نخست این فیلم به کارگردانی آرش معیریان سال گذشته اکران شد و بیش از ۱۸ میلیارد تومان فروش داشت. حالا قسمت دوم با داستانی تازه به سینماها می‌آید.

در خلاصه داستان «بامبولک ۲» آمده است که بامبولک، قهرمان عروسکی قصه، هر بار آرزوی کودکی را برآورده می‌کند. او این بار سراغ داستان خواهر و برادری می‌رود که از کمبود وقت و توجه پدر و مادرشان رنج می‌برند.

امیرحسین صدیق، کمند امیرسلیمانی، مهرداد ضیایی، عیسی یوسفی‌پور، فریده سپاه‌منصور، آناهیتا هاشمی، آیان یاربیگی و دانیال نوروش از بازیگران این فیلم هستند.

فیلم سینمایی من می ترسم

«من می‌ترسم» با نسخه‌ای کامل‌تر اکران می‌شود

فیلم «من می‌ترسم» ساخته بهنام بهزادی، دیگر فیلم تازه اکران سینماهاست که پس از چند سال، با تدوین مجدد و در نسخه‌ای کامل‌تر به نمایش درمی‌آید.

الناز شاکردوست، امیر جعفری، مهران احمدی، ستاره پسیانی و پوریا رحیمی‌سام در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

بهنام بهزادی درباره این اثر گفته است که با توجه به اتفاقاتی که جامعه در سال‌های گذشته پشت سر گذاشته، «من می‌ترسم» بازنمایی شرایطی است که امروز در آن زندگی می‌کنیم.

فیلم بت

«بت»؛ فیلم تازه حمید نعمت‌الله روی پرده می‌رود

«بت» به کارگردانی حمید نعمت‌الله قرار بود از هفته گذشته اکران شود، اما نمایش آن برای آماده‌سازی نهایی فیلم یک هفته به تعویق افتاد و اکنون از ۲۲ مهر به سینماها می‌آید.

لیلا حاتمی، محمدرضا فروتن، لیلی رشیدی، کاظم سیاحی، نوید پورفرج، بانیپال شومون و مهتاب ثروتی از بازیگران این فیلم هستند.

نعمت‌الله پیش‌تر «بت» را فیلمی درباره ایران امروز توصیف کرده بود. اکران این اثر، فرصتی تازه برای تماشای همکاری گروهی از بازیگران شناخته‌شده سینمای ایران در فیلمی جدید فراهم می‌کند.

فیلم بی دار

«بی‌دار» با بازی شهاب حسینی و محمدرضا فروتن

چهارمین فیلمی که از ۲۲ مهر به چرخه اکران اضافه می‌شود، «بی‌دار» به کارگردانی حسین دوماری است.

شهاب حسینی، محمدرضا فروتن، ناصر هاشمی، بهناز جعفری، پانته‌آ پناهی‌ها و آناهیتا افشار در این فیلم حضور دارند.

با آغاز اکران «بت» و «بی‌دار»، محمدرضا فروتن پس از حدود هفت سال دوری از پرده سینما، هم‌زمان با دو فیلم در سینماهای کشور حضور خواهد داشت.

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا