اخبار تئاتر

«قطع رابطه در خانه» از ۵ آبان در تئاتر مستقل تهران روی صحنه می‌رود

خلاصه نوشته
  • نمایش «قطع رابطه در خانه» به نویسندگی تریستان پتی‌ژرار، ترجمه شهرزاد سلحشور، دراماتورژی مازیار سیدی، کارگردانی محسن صادقی اصفهانی و تهیه‌کنندگی حمید خسروبیگی، از ۵ آبان ۱۴۰۵ در تئاتر مستقل تهران روی صحنه می‌رود.

چارسو پرس: به گزارش روابط عمومی، «قطع رابطه در خانه» داستان اریک، مردی حدود ۳۵ ساله را روایت می‌کند که مؤسسه‌ای را برای افرادی تأسیس کرده است که تصمیم به جدایی از شریک عاطفی خود دارند. مأموریت این مؤسسه آن است که خبر جدایی را که از سوی فرد سفارش‌دهنده دریافت کرده، به شریک زندگی او اطلاع دهد.

همین ایده، موقعیت‌های متفاوت و گاه پیچیده‌ای را برای اریک و دیگر شخصیت‌های نمایش رقم می‌زند و زمینه شکل‌گیری داستان «قطع رابطه در خانه» را فراهم می‌کند.

این نمایش از ۵ آبان، هر شب ساعت ۲۱ در سالن تئاتر مستقل تهران روی صحنه خواهد رفت. اسامی بازیگران و جزئیات مربوط به نحوه تهیه بلیت این اثر متعاقباً اعلام می‌شود.

عکس: محمدصادق زرجویان

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا