اخبار سینمای جهان

حضور سدی سینک بدون تست بازیگری در «مرد عنکبوتی: روزی کاملاً جدید»

خلاصه نوشته
  • سدی سینک، ستاره سریال «Stranger Things»، جزئیات تازه‌ای از حضورش در فیلم «Spider-Man: Brand New Day» فاش کرده است. او می‌گوید بدون شرکت در تست بازیگری انتخاب شد و تا زمان پرواز به لندن حتی فیلمنامه فیلم را نیز ندیده بود؛ موضوعی که بار دیگر گمانه‌زنی‌ها درباره نقش مرموز او در دنیای سینمایی مارول را افزایش داده است.

چارسو پرس: مارول همچنان سیاست سخت‌گیرانه خود در حفظ محرمانگی پروژه‌های بزرگش را ادامه می‌دهد. حالا سدی سینک، بازیگر محبوب سریال «Stranger Things»، جزئیات تازه‌ای از حضورش در فیلم «Spider-Man: Brand New Day» منتشر کرده و فاش کرده است که بدون تست بازیگری انتخاب شده و تا زمان حضور در لندن حتی فیلمنامه را در اختیار نداشته است.

سدی سینک در پایان ماه جاری به طور رسمی به دنیای سینمایی مارول (MCU) می‌پیوندد و در فیلم «Spider-Man: Brand New Day» در کنار تام هالند ایفای نقش خواهد کرد. با این حال، نقش او آن‌قدر محرمانه نگه داشته شده که حتی با وجود شهرت گسترده این بازیگر پس از حضور در سریال «Stranger Things»، تاکنون هیچ تصویری از او در تریلرها یا مواد تبلیغاتی فیلم منتشر نشده است.

در ماه‌های اخیر، طرفداران و کاربران فضای مجازی بارها گمانه‌زنی کرده‌اند که سینک قرار است نسخه‌ای جوان از شخصیت جین گری (Jean Grey) را بازی کند؛ شخصیتی که بسیاری معتقدند مقدمه‌ای برای معرفی نسل جدید مردان ایکس (X-Men) در دنیای سینمایی مارول خواهد بود. با این حال، این بازیگر همچنان از تأیید یا تکذیب این شایعات خودداری کرده است.

سینک در گفت‌وگویی با مجله Nylon درباره حفظ محرمانگی پروژه‌های بزرگ سینمایی گفت:

«فقط نباید راز را فاش کنی؛ واقعاً کار سختی نیست.»

این مجله همچنین فاش کرده است که حتی خود سینک نیز تا مدت‌ها از بسیاری از جزئیات نقشش اطلاع نداشته است. او بدون انجام تست بازیگری برای این پروژه انتخاب شد؛ اتفاقی که به همکاری قبلی او با دستین دنیل کرتون، کارگردان فیلم، در اثر «The Glass Castle» محصول سال ۲۰۱۷ بازمی‌گردد. نکته جالب اینکه سینک تنها پس از رسیدن به لندن موفق شد نسخه‌ای از فیلمنامه را دریافت کند.

او درباره نخستین تجربه حضور در دنیای مارول گفت:

«می‌دانستم مارول برند بسیار بزرگی است، به‌ویژه مرد عنکبوتی. از طرفداران پرشمار این مجموعه خبر داشتم، اما وقتی وارد پروژه شدم متوجه شدم ابعاد آن واقعاً بسیار بزرگ‌تر از چیزی است که تصور می‌کردم. این فیلم‌های بلاک‌باستری کاملاً دنیای متفاوتی دارند.»

استقبال تام هالند از سدی سینک در پشت صحنه

سینک همچنین از همکاری با تام هالند و فضای صمیمانه پشت صحنه فیلم تمجید کرد. او گفت ورود به مجموعه‌ای که بسیاری از اعضای آن سال‌هاست با یکدیگر همکاری می‌کنند، تجربه‌ای متفاوت بود، اما هالند از همان ابتدا رفتار بسیار دوستانه‌ای با او داشت.

این بازیگر توضیح داد:

«ورود به چنین فضایی، آن هم وقتی تا حدی یک تازه‌وارد هستی، تجربه جالبی بود. اما تام نمی‌توانست از این هم خوش‌برخوردتر باشد. نه فقط او، بلکه تمام گروه فوق‌العاده بودند. تام بسیار آرام، صمیمی و پذیرا بود و باعث شد از همان ابتدا احساس راحتی کنم.»

فیلم «Spider-Man: Brand New Day» با بازگشت تام هالند، زندیا و جیکوب باتالون ساخته شده و مارک رافلو در نقش هالک و جان برنثال در نقش پانیشر نیز در آن حضور دارند.

این فیلم قرار است ۳۱ ژوئیه روی پرده سینماها اکران شود.

منبع
variety
مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا