اخبار تئاتر

نمایش «تابوت عهد» در تالار سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود

خلاصه نوشته
  • نمایش «تابوت عهد» نوشته نیبل لبیوت و به کارگردانی مجتبی جدی، از روز سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر با بازی صادق برقعی و نازنین حشم‌دار اجراهای خود را آغاز می‌کند.

چارسو پرس: به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نمایش «تابوت عهد» به نویسندگی نیبل لبیوت و ترجمه سید حسین رسولی، یکی از آثار جدید این مجموعه است که از روز سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ به کارگردانی مجتبی جدی در تالار سایه روی صحنه می‌رود.

این نمایش با بازی صادق برقعی و نازنین حشم‌دار اجرا می‌شود و داستان زن و مردی را روایت می‌کند که در یک صبح «طولانی» و «تاریک» با خود و یکدیگر مواجه می‌شوند.

مجتبی جدی از کارگردانان فعال تئاتر ایران است که در سال‌های اخیر آثاری همچون «شکستن امواج» (۱۴۰۴) در مجموعه تئاتر لبخند، «امان» (۱۴۰۳) در عمارت هما و تماشاخانه هامون، «وقتی آن‌قدر که باید همدیگر را زجر داده‌ایم» (۱۴۰۲) در تماشاخانه انتظامی، «سوءقصدهایی به زندگی آن زن» (۱۴۰۲) در عمارت دارالفنون کاشان، «تجربه‌های اخیر» (۱۳۹۸ و ۱۴۰۱) در تماشاخانه مهر کاشان و تماشاخانه انتظامی، «چشم‌های بسته از خواب» (۱۳۹۹) در عمارت روبه‌رو، «این نوبت از کسان» (۱۳۹۹) در فرهنگسرای مهر کاشان و «ادیپ افغانی» (۱۳۹۹) در تالار اصلی مرکز تئاتر مولوی را کارگردانی کرده است.

وی دارای مدرک کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس تهران است و طی سال‌های گذشته به عنوان دبیر بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران و معاون اجرایی مرکز تئاتر مولوی نیز فعالیت داشته است.

پیش‌فروش بلیت نمایش «تابوت عهد» طی روزهای آینده در سامانه‌های گیشه تئاتر و تیوال آغاز خواهد شد.

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا