اخبار تئاتر

گلزار حذفی «سکوت» هارولد پینتر را به صحنه می‌برد

چارسو پرس: گلزار حذفی، طراح، کارگردان و مدرس بوتو، در تازه‌ترین تجربه خود اجرایی بر اساس نمایشنامه «سکوت» اثر هارولد پینتر، نویسنده و نمایشنامه‌نویس برنده جایزه نوبل ادبیات، را در «کاخ هنر» روی صحنه می‌برد.

«سکوت» روایتی از مواجهه سه انسان با تنهایی، خاطرات و گذشته است؛ شخصیت‌هایی که در فضایی میان واقعیت و خیال با گذشته خود روبه‌رو می‌شوند و لایه‌هایی از تجربه و حافظه آنها در جریان نمایش آشکار می‌شود.

بازیگران نمایش «سکوت»

در این اجرا امیر آهن، احسان ایرانی و شقایق افتاده به‌عنوان بازیگر با گلزار حذفی همراهی می‌کنند.

در معرفی این اثر آمده است: آنچه در نمایش گفته نمی‌شود، گاهی از خود کلمات مهم‌تر است و سکوت به زبان اصلی شخصیت‌ها تبدیل می‌شود.

تجربه‌های پیشین گلزار حذفی

از جمله تجربه‌های پیشین گلزار حذفی در طراحی و کارگردانی می‌توان به «الگرتو» در سال ۱۴۰۳ در عمارت روبه‌رو، «آداجیو/بهشت گمشده» در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ در کاخ هنر و «آندانته» در سال ۱۴۰۲ در مؤسسه دگره اشاره کرد؛ اثری که با همکاری سمانه زندی‌نژاد شکل گرفته است.

او همچنین به‌عنوان مشاور و طراح حرکت با آثار متعدد در حوزه تئاتر و پرفورمنس همکاری داشته است.

زمان اجرا و فروش بلیت «سکوت»

نمایش «سکوت» با همکاری مؤسسه فرهنگی هنری «فلانور» آماده اجرا شده است.

اطلاعات مربوط به زمان آغاز اجرا، عوامل کامل نمایش و نحوه تهیه بلیت «سکوت» متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

عکس: مصطفی قاهری

مشاهده بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا