با برطرف شدن مشکلات به وجود آمده در همسان سازی دکور نمایش «جنایات و مکافات» در محل اجرا، این نمایش مجددا از امروز روی صحنه خواهد رفت.
اجرای نمایش «جنایت و مکافات» به کارگردانی رضا ثروتی در تالار وحدت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.
پانتهآ بهرام به جمع بازیگران نمایش «جنایت و مکافات» به کارگردانی رضا ثروتی پیوست.
نمایش «جنایات و مکافات» به کارگردانی رضا ثروتی امشب اجرا نمیشود.
در حالی که مدیرکل هنرهای نمایشی پیشتر از تلاش برای تنظیم سازوکاری جهت تعیین قیمت بلیت تئاترها خبر داده بود، اما مشخص است هنوز اقدامی جدی دراین باره رخ نداده چرا که قیمت بلیت نمایش تازه رضا ثروتی در تالار وحدت مخاطبان زیادی را از دیدن این اثر ناامید کرده است.
پوستر نمایش «جنایات و مکافات» به کارگردانی رضا ثروتی که توسط مهرداد متجلی طراحی شده، رونمایی شد.
نمایش «جنایات و مکافات» کاری از رضا ثروتی به تهیه کنندگی ماهان حیدری از ۱۹ خرداد در تالار وحدت روی صحنه میرود.
بابک حمیدیان قرار است با نمایش «جنایات و مکافات» رضا ثروتی در تالار وحدت روی صحنه رود.
پوستر نمایش «مردی در آینه» به کارگردانی علی سلیمانی که قرار است در تالار وحدت روی صحنه برود، منتشر شد.
حمیدرضا نعیمی میگوید در پنجمین اجرای «سقراط» همه گروه از نو شروع به کار کردند و این نمایش تازه اکنون به بلوغ خود رسیده و قصد پیر شدن هم ندارد.
نمایش «سقراط» که این روزها در تالار وحدت روی صحنه است، یک اجرای خود را به سیلزدگان اختصاص میدهد.
نمایش «سقراط» به نویسندگی و کارگردانی حمیدرضا نعیمی برای دانشجویان، امکان خرید بلیت با تخفیف نیمبها را در نظر گرفته است.
نمایش سقراط که این روزها برای پنجمین دور در تالار وحدت روی صحنه است و همچنان با استقبال مخاطبان روبهرو شده بهانهای شد تا با حمیدرضا نعیمی نویسنده و کارگردان این اثر به گفتوگو بنشینیم و درباره دیدگاههای مختلف این درامنویس درباره اندیشهای که موجب خلق این اثر موفق شدهاست، همچنین آنچه کارگردان درباره دلایل موفقیت آن میاندیشد صحبت کنیم. حمیدرضا نعیمی نویسنده و کارگردانی است که چند تجربه پیاپی از اجرای آثار بزرگ را در تالار وحدت پشتسرگذاشته و نشان داده است که با نگاه دغدغهمند به ارکان اندیشه و رفتار انسان میپردازد.
نمایش «سقراط» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی که اجرای خود را در اسفند ماه 97 آغاز کرده بود، در ایام نوروز نیز در تالار وحدت اجرا خواهد داشت.
این یک اقتباس کاملا آزاد از زندگی و دوران سقراط در عصر ظاهرا طلایی یونان باستان – قرن پنجم پیش از میلاد – است؛ دورانی که تمدن بشری به بلوغی حیرتانگیز دست یافته و البته در کنارش اخلاقیات هم رو به زوال نهاده بود. همین نکته باعث شده تا نعیمی، درونمایه اثرش را بر زمان حال منطبق کند و به قول عوام، وارد معقولات شود. این مجوزی است که البته همه دستاندرکاران تئاتر امروز ما ندارند و تعداد معدودی، از این نعمت برخوردارند که هرچه میخواهند بیپرده بگویند و هر کاری میخواهند بر صحنه انجام دهند، بی هیچ مانع و رادعی.
نمایش «لیلی نام تمام دختران سرزمین من است» بیست و چهارم اسفند ویژه بانوان در تالار وحدت روی صحنه میرود.
هادی مرزبان قصد دارد در سال ۹۸ و بعد از ۱۲ سال، نمایش «دکتر نون» را در تالار وحدت روی صحنه ببرد.
همزمان با شروع اجراهای نمایشِ «سقراط»، نمایشنامهی آن به نویسندگی حمیدرضا نعیمی تجدید چاپ شد.
نمایش علی رفیعی عظیم و زیباست، چشمت را میگیرد و حتی کمی کاتارسیس تزریقت میکند؛ اما همه اینها همه برای هیچ است، هیچی که نمیتواند اندیشه حمایتی رفیعی نسبت به زنها را برجسته کند.
مائده طهماسبی درباره تجربه کار با علی رفیعی گفت: کار کردن با آقای رفیعی برایم بسیار جذاب بود؛ چون کار با ایشان امری سهل و ممتنع است. یعنی همانقدر که آسان به نظر میرسد میتواند سخت باشد. ایشان تمرینهای طولانی و مداوم را ترجیح میدهد و برخلاف آنچه امروز در تئاتر ما اتفاق میافتد وقتی سر تمرینهای ایشان میرفتیم هر روز ۴-۵ ساعت روی صندلیمان میچسبیدیم و برای هر صحنه اتودهای مختلفی میزدیم.