اتابک نادری ضمن دعوت از مردم برای حضور حداکثری در انتخابات آتی گفت: نباید از کنار تعیین سرنوشت و آینده کشور بی تفاوت گذشت

 

پایگاه خبری تئاتر: اتابک نادری گفت: بی تفاوتی عده ای به تعیین سرنوشت بیم و هراس ایجاد می کند.

وی خاطر نشان کرد: سرنوشت کشوری که در آن زندگی می کنیم بسیار مهم است و باید در تعیین سرنوشت خود و فرزندان مان شریک باشیم.

بازیگر فیلم سینمایی «هیوا» با بیان اینکه باید تلاش کرد فارغ از نتیجه و اینکه چه کسی رای می آورد در انتخابات شرکت کرد، افزود: رای اکثریت و حضور بیشتر مردم، به فرد منتخب قدرت بیشتری می بخشد.

نادری با بیان اینکه میزان قدرت با رای اکثریت افزایش می یابد، خاطر نشان کرد: تک تک رای هایی که به صندوق انداخته می شود، عدم احساس مسئولیت فرد منتخب را کاهش می دهد و موجب افزایش احساس پاسخگویی او در مقابل نیازها و برنامه های مردم می شود.

بازیگر سریال تلویزیونی «هوش سیاه» افزود: رای مردم پذیرش قطعی یک تفکر است و این مردم هستند که از این طریق می توانند خواسته خود را اعلام کنند.

وی با یادآوری فرمایش امام(ره) مبنی بر اینکه «میزان رای ملت است» گفت: رای اکثریت نشان می دهد که نباید مانع پیشرفت یک تفکر شد.

نادری گفت: رای خود را به نام حسن روحانی به صندوق انتخابات می اندازم.

انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و نخستین میان دوره ای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی روز جمعه 29 اردیبهشت ماه برگزار می شود.






 



صفحه رسمی سایت خبری تئاتر در تلگرام

https://telegram.me/onlytheater

اخبار تئاتر:

خیرالله تقیانی‌ پور با «کلنل» به صحنه می‌آید

نام نمایش «شماعی‌زاده» به دستور شورای نظارت تغییر کرد

حسین پاکدل آثار تئاتر دانشگاهی را ارزیابی می‌کند

مریم کاظمی دبیر بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان شد

نمایش «بی پدر» از 17 تا 22 اردیبهشت دو اجرایی می‌شود

«دن کیشوت» با میلاد کی مرام روی صحنه تئاتر باران

« طرح انسان­واره­ مشوش در آشوب صحنه­ مدرنیسم و سنت» منتشرشد

برگزیده جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر در تماشاخانه «دا»

سرقت ادبی در تئاتر ایران زیاد شده است

خداحافظی شهرام کرمی از پردیس تئاتر تهران

سهم تئاتر از بازار کتاب ایران

 



برچسب ها