جایزه بهترین فیلم جشنواره «سماع» در استکلهم به فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان» ساخته جمشید محمودی رسید.
پایگاه خبری تئاتر: جشنواره فیلم سماع از ۱۳ تا ۱۵ سپتامبر (۲۲ تا ۲۴ شهریور ماه) در شهر استکهلم سوئد برگزار شد و فیلم «شکستن همزمان بیست استخوان» ساخته برداران محمودی در این جشنواره به نمایش درآمد و بعد از نمایش فیلم جمشید محمودی کارگردان فیلم در جلسه پرسش و پاسخ حضور پیدا کرد و با مخاطبان گفتگو کرد.
همچنین در حاشیه این جشنواره کارگاه کارگردانی و فیلمسازی با عنوان فیلمسازان مستقل توسط جمشید محمودی با حضور جوانان علاقمند به فیلمسازی برگزار شد.
پیش از این در سال ۲۰۱۹ نوید محمودی نیز برای فیلم «رفتن» جایزه بهترین فیلم را از همین جشنواره دریافت کرد.
این جشنواره در ۳ روز برگزار شد و ۳۰ فیلم کوتاه و بلند از کشورهای مختلف در آن نمایش داده شد.
برچسب ها
سینمااخبار هنریپایگاه خبری تئاتراخبار سینمااخبار سینماییسینمای ایرانخبرهای سینماشکستن همزمان بیست استخوانفیلم شکستن همزمان بیست استخوانبرادران محمودیاخبار سینمای ایرانپایگاه خبری تئاتر و سینمااخبارسینماییاخبار تئاتر و سینماخبرهای روز سینمااخبار سینمای ایران و جهاناخبار روز سینمای ایراناخبار سینمای ایران جدیداخبار سینمای ایران امروزاخبار سینمای ایران و جهان اینستاگراماخبار سینمای ایرانیاخبار روز سینمای ایران و جهانآخرین اخبار سینمای ایران و جهان
https://teater.ir/news/22382

