مستند «این بامداد خسته» با موضوع احمد شاملو، برای دومین بار در کانون فیلم خانه سینما نمایش داده می شود.
پایگاه خبری تئاتر: در آغاز دومین سال فعالیت کانون فیلم خانه سینما، بنا بر این است که چند فیلم پرمخاطب که با ازدحام علاقهمندان روبهرو شده بود و جمعی از تماشاگران موفق به حضور در سالن و تماشای فیلم نشده بودند، دوباره در کانون فیلم به نمایش درآید.
به همین منظور، کانون فیلم خانه سینما نمایش دوباره ای برای مستندی درباره احمد شاملو در نظر گرفته است. در این برنامه، فیلم مستند «این بامداد خسته» ساخته فرشاد فداییان، با مدت زمان ۱۲۰ دقیقه، به نمایش در می آید و پس از آن هم نشستی با حضور علی یحیایی برگزار می شود.
این برنامه، روز چهارشنبه ۲۷ آذر، ساعت ۱۸، برگزار خواهد شد و علاقه مندان می توانند به نشانی خیابان بهار، خیابان سمنان، شماره ۲۹، خانه سینما، مراجعه کنند.
برچسب ها
خانه سینماسینمااخبار هنریپایگاه خبری تئاتراحمد شاملواخبار سینمااخبار سینماییسینمای ایرانخبرهای سینمافیلم مستندکانون فیلم خانه سینمااخبار سینمای ایرانپایگاه خبری تئاتر و سینمااخبارسینماییاخبار تئاتر و سینماخبرهای روز سینمااخبار سینمای ایران و جهاناخبار روز سینمای ایراناخبار سینمای ایران جدیداخبار سینمای ایران امروزاخبار سینمای ایران و جهان اینستاگراماخبار سینمای ایرانیاخبار روز سینمای ایران و جهانآخرین اخبار سینمای ایران و جهانکانال اخبار سینمای ایران و جهانجدیدترین اخبار سینمای ایران و جهاناخبار داغ سینمای ایران و جهاناخبار سینما ایران جدیدجدید ترین اخبار سینمای ایراناخبار جدید بازیگران سینمای ایراناخبار جدید سینمای ایران و جهاناخبار جدید از سینمای ایرانجدیدترین اخبار بازیگران سینمای ایران
https://teater.ir/news/24686

