چارسو پرس: این قضیه دستکم به دو هفته پیش باز میگردد، زمانی که چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در حال برگزاری بود و بعد از اینکه حواشی زیادی برای برنامه «هفت» پیش آمد، بهروز افخمی، مجری این برنامه و تهیهکننده و کارگردان سینما که هر روز میتوانستیم او را در فود کورت جشنواره ببینیم پس از این جریانات دیگر در تیررس چشم اصحاب رسانه نبود تا لازم نباشد به خبرنگاران بابت صحبتهایی که در برنامهاش زده شده پاسخ دهد. در همان زمان نتوانستیم او را پیدا کنیم و دلیل این ماجرا را از او بپرسیم که به سخره گرفتن یک مسئله زنانه که امری کاملا طبیعی است، به چه درد برنامه سینمایی میخورد یا چرا ابوالقاسم طالبی، کارگردان و نویسنده فیلم «قلادههای طلا»، در برنامه تلویزیونی که همه سنی پای آن مینشینند باید بگوید: «بعضی از زنان سلبریتی، یائسه شدن را تقصیر جمهوری اسلامی میدانند، و تا سنشان از ۵۰ سال میرود بالا، روسریشان را بر میداند و فحش به جمهوری اسلامی میدهند.»
عباس رافعی که تهیهکننده، نویسنده و کارگردان سینماست و خودش هم روزگاری کارمند صداوسیما بوده درباره این مسئله میگوید: « تهیهکننده سریال «زیر تیغ» که «رعنا» را هم ساخته میگوید من هرچه طرح به تلویزیون میبردم رد میکردند و بعد و متوجه شدم که نمیخواهند با من کار کنند چون احساس میکنند ما باید کنار گذاشته شویم. اینجا بازهم همان بحث خودی و غیرخودی است همین ماجرا پیش آمده که میبینیم تلویزیون ناخواسته و حتی در برنامه زندهاش مردم را مقابل خودش قرار میدهد.»
او ادامه میدهد: «به سخره گرفتن زنان اصلا کار درستی نیست و اصلا ضرورتی ندارد که در برنامه تلویزیونی به آن پرداخته شود؛ اما وضعیت به قدری بلبشو شده که هرکسی هرچه دوست دارد میگوید و کسی هم جلوی آنها را نمیگیرد. من کارمند تلویزیون بودم و سال ۹۰ بازنشسته شدم و کاملا با پوست و گوشت و استخوان تلاش مدیران را میدیدم که چه قدر برای نگه داشتن احترام آنتن تلاش میکردند و آن را با زباله پر نمیکردند و تلاش میکردند همچون پیشینیان کار را با حفظ آبرو و احترام پیش ببرند. همین آقای افخمی بهترین کارش را در تلویزیون انجام داده که نامش «کوچک جنگلی» است؛ حالا نگاه کنید که ایشان بعد از این همه سال چه کار مهمی در تلویزیون یا سینما انجام داده؟ هیچی! و هنوز هم نان شهرتش در «کوچک جنگلی «را میخورد. با این حال به خودش اجازه میدهد حرمت آنتن را بشکند.»
منبع: خبرآنلاین