شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

چارسو پرس: شانزدهمین جشنواره تئاتر خیابانی مریوان پس از وقفه‌ای یک ساله ۲۵ مهر آغاز شد و ۲۹ همین ماه پایان یافت.

این جشنواره در ۶ بخش آزاد، آیینی- سنتی، کودک و نوجوان، فراگیر ویژه معلولان، دگرگونه‌های اجرا و بخش ویژه ایثار و شهادت در چهار روز برگزار شد.

برگزیدگان بخش مردمی

با نگاه و رأی مردم سه نمایش غوص به کارگردانی حبیب الله قاسمی و باقر رمضان زاده از میناب، نمایش استریت تئاتر مید این فلیپین به کارگردانی مسعود کُردی از لرستان و نمایش اگر تو بودی به کارگردانی مهرداد کاوسی از همدان برگزیده شدند.

جایزه بخش بین الملل

با رأی هیأت داوران نمایش سیوی ۲۱ به کارگردانی ئاوات جەلال از چەمچەمال اقلیم کردستان عراق برنده این بخش شد.

بخش کودک و نوجوان

بازیگری: با رأی هیأت داوران از بازیگران کودک نمایش‌های شیلو آیدا کیانی تبار از شهرستان خمینی شهر و علیسان رضایی بازیگر نمایش پیاده رو از شهرستان تکاب تقدیر شد.

بازیگران نوجوان نمایش پیاده رو فاطمه اختیاری و اسماً برادری از شهرستان تکاب هم با رأی هیأت داوران در این بخش مورد تقدیر قرار گرفتند.

با رأی هیأت داوران لوح تقدیر و جایزه نقدی به بازیگران نمایش روزی روزگاری در سرزمین زباله‌ها سیده مائده هوشیار و امیر روانان و مژگان هوشمند از شهرستان رودسر اهدا شد.

طراحی صحنه و فضا

با رأی هیأت داوران دیپلم افتخار و جایزه نقدی به طراح صحنه و فضای نمایش شیلو فرامرز فلامیان از شاهین شهر اهدا شد.

طرح و ایده: دیپلم افتخار و جایزه نقدی به ایده پرداز نمایش رنگینک و شهر آرزوها هیام احمدی از شاهین شهر اهدا شد.

کارگردانی: محسن پورنظری کارگردان نمایش روزی روزگاری در سرزمین زباله‌ها از شهرستان رودسر تندیس جشنواره و دیپلم افتخار و جایزه نقدی را کسب کرد.

بخش آئینی سنتی جشنواره

در بخش موسیقی هیأت داوران نوازندگان اثر نمایشی «غوص» جواد ذاکری، میران سلمانی، مصطفی نظری، مهرداد نوایی و علی بهاریان از میناب را شایسته تقدیر اعلام کردند.

در بخش طراحی حرکت نیز لوح تقدیر و جایزه نقدی به نمایش بی وقتی علیرضا تاجیک اهدا شد.

در بخش طرح و ایده ایده پردازان نمایش «غوص» باقررمضان زاده و حبیب‌الله ناصری از میناب بعنوان برگزیده این بخش انتخاب شدند.

در بخش پژوهش، سلماز محمدی و شهریار صادق حسنی برای نمایش آرسوچینی از گیلان به عنوان برگزیده معرفی شدند

کارگردانی: رأی هیأت داوران آدینه رحیم نژاد کارگردان نمایش بی وقتی از اصفهان برگزیده این بخش شد.

بخش فراگیر (معلولان) جشنواره

بازیگری: با رأی هیأت داوران به طور مشترک بازیگران نمایش ماده هفت طیبه کاظمی و مجید احمدی از کرمانشاه شایسته تقدیر شناخته شدند.

گروه نمایش اگر تو بودی به کارگردانی سید مهرداد کاوسی و بازیگران آن مرضیه علی زاده و علی حسینی از همدان تقدیر کردند.

رتبه برگزیده بازیگری به طور مشترک به بازیگران نمایش روز تولد من مهدی رسولی، صباح سلطانی، فریده کلوندی، لیدا میهمی و زهره حنیفی از شهرستان قروه اهدا شد.

کارگردانی: با رأی هیأت داوران این دوره از جشنواره در این بخش دیپلم افتخار و جایزه نقدی به کارگردانان نمایش روز تولد من موسی هدایتی و صادق حسین زاده از شهرستان قروه اهدا شد.

بخش ایثار شانزدهمین جشنواره

طرح و ایده: با رأی هیأت داوران طراح و ایده پرداز نمایش کوچه در کوچه خالد رحیمی از میناب رتبه نخست، مجتبی خلیقی برای نمایش زندگی با طعم باروت از اصفهان رتبه دوم و حسین نادری برای نمایش عاشقانه‌های زیرخاکی از تهران رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

بخش آزاد جشنواره

با رأی هیأت داوران در بخش طراح لباس، الهه نجفی برای نمایش غول مرحله آخر از هرسین رتبه نخست، بهار زارعی برای طراحی لباس بازیگران نمایش استریت تئاتر مید این فیلیپین رتبه دوم و شهناز آئینی برای طراحی لباس بازیگران نمایش پارادوکس رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

طراحی فضا و صحنه

با رأی هیأت داوران غزل هدایتی برای طراحی صحنه و فضای نمایش استریت تئاتر مید این فیلیپین رتبه نخست، علیرضا شمس و محمد رادمهر برای نمایش زمین شماره ایکس، رتبه دوم و سید سوران حسینی براب نمایش نقطه سرخط از مریوان رتبه سوم را کسب کردند.
جایزه ویژه داوران برای ساخت و طراحی نمایش سارا شیرعلی و کیمیا حسینی برای ساخت سازه چند وجهی و کاربردی نمایش واگوهای یک لک لک نسبتاً عاقبت اندیش اهدا شد.

بازیگری زن. با رأی هیأت داوران نجمه مهرابی برای بازی در نمایش هزار پیشه رتبه نخست، ساغر کیخواه برای بازی نمایش پلاسما رتبه دوم و سعیده امیری و ریحانه اکبری برای بازی در نمایش غول مرحله آخر رتبه سوم را کسب کردند.

بازیگری مرد: با رأی هیأت داوران رتبه نخست بازیگری مرد را امید فرامرزی برای نمایش جهانگردان بینوا، رتبه دوم را احمد صمیمی برای نمایش نقطه سرخط و رتبه سوم را هم به طور مشترک بهنام کاوه و مالک آبسانان کسب کردند.

طرح و ایده: با رأی هیأت داوران نسیم عموزاده برای نمایش ائو (خانه)، دوم سید سوران حسینی برای نمایش نقطه سرخط و سوم مشترک نساء سلیمانی، آرزو علیپور برای نمایش مصائب زمان جنگ را کسب کردند.

کارگردانی: با رأی هیأت داوران فاطمه پارسا فرد برای نمایش استریت تئاتر مید این فیلیپین رتبه نخست، سوران حسینی برای نمایش نقطه سرخط رتبه دوم و مجید احمدی برای نمایش فول مرحله آخر، نمایش پلاسما رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

آثار معرفی شده به جشنواره بین المللی تئاتر فجر با رأی هیأت داوران شامل هزار پیشه به کارگردانی نجمه مهرابی، نقطه سرخط به کارگردانی سوران حسینی، و نمایش کوچه در کوچه به کارگردانی علی رحیمی بود.