مستند «هما» ساخته گلاره عباسی، جایزه بهترین کارگردان مستند را از «جشنواره جهانی فیلم» در شهر کن فرانسه گرفت.
چارسو پرس: به نقل از روابط عمومی فیلم، مستند «هما» به کارگردانی گلاره عباسی، تهیهکنندگی درسای شفیعی و پخشکنندگی کمپانی Raft Films، در پنجمین حضور خارجی خود، جایزه بهترین کارگردان مستند را از «چهارمین جشنواره جهانی فیلم» در کن دریافت کرد.
این جشنواره به صورت ماهانه در شهر کن فرانسه برگزار میشود و فیلمهای برنده در این شهر به نمایش در میآیند. مستند «هما» نیز بهزودی در فرانسه نمایش داده میشود.
مستند «هما» روایت زندگی هما هماوندی است؛ زنی با اعتماد به نفس که در کمپ ترک اعتیاد کار میکند و مشکلات و محدودیتهایی که در زندگی دارد مانع از حضورش در عرصه اجتماع نمیشود.
این مستند پیش از این دیپلم افتخار جشنواره FicFusa از کشور کلمبیا و جایزه ویژه بیستمین مسابقه جهانی فیلم (Accolade Global Film Competition) را از کشور آمریکایی گرفته و در جشنواره فیلم شانس سلطنتی (A Royal Chance Film Festival) و جشنواره فیلم مستند ملبورن استرالیا نمایش داده شده است.
دیگر عوامل این مستند عبارتند از مشاور کارگردان: پژمان تیمورتاش، مجری طرح: کتایون ارسنجانی، فیلمبردار: گلاره کیازند، تدوین: حمید نجفیراد، موسیقی: ماهگل مقتدر، صدابردار: محمود کاشانی و نوید مهر، صداگذار: عرفان ابراهیمی.
این جشنواره به صورت ماهانه در شهر کن فرانسه برگزار میشود و فیلمهای برنده در این شهر به نمایش در میآیند. مستند «هما» نیز بهزودی در فرانسه نمایش داده میشود.
مستند «هما» روایت زندگی هما هماوندی است؛ زنی با اعتماد به نفس که در کمپ ترک اعتیاد کار میکند و مشکلات و محدودیتهایی که در زندگی دارد مانع از حضورش در عرصه اجتماع نمیشود.
بیشتر بخوانید: مطالب بیشتر سینمای مستند
این مستند پیش از این دیپلم افتخار جشنواره FicFusa از کشور کلمبیا و جایزه ویژه بیستمین مسابقه جهانی فیلم (Accolade Global Film Competition) را از کشور آمریکایی گرفته و در جشنواره فیلم شانس سلطنتی (A Royal Chance Film Festival) و جشنواره فیلم مستند ملبورن استرالیا نمایش داده شده است.
دیگر عوامل این مستند عبارتند از مشاور کارگردان: پژمان تیمورتاش، مجری طرح: کتایون ارسنجانی، فیلمبردار: گلاره کیازند، تدوین: حمید نجفیراد، موسیقی: ماهگل مقتدر، صدابردار: محمود کاشانی و نوید مهر، صداگذار: عرفان ابراهیمی.
https://teater.ir/news/62641