فیلم کوتاه «چسب زخم» به سی‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم براونشوایگ کشور آلمان راه یافت.
چارسو پرس: طبق اعلام روابط عمومی، فیلم کوتاه «چسب زخم» به کارگردانی احسان صبوری تولید شده در باشگاه فیلم رویش محصول مرکز فیلم جوان سوره، به بخش مسابقه سی و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم Braunschweig International Film Festival کشور آلمان راه یافت.

جشنواره بین المللی فیلم Braunschweig که در سال ۱۹۸۷ تأسیس شد، یکی از قدیمی‌ترین جشنواره‌های نیدرزاکسن در کشور آلمان است که علاوه بر حمایت از سینمای جدید اروپا، در حمایت از استعداد‌های نوظهور آینده نیز تمرکز دارد.

جشنواره بین‌المللی فیلم Braunschweig تمرکز خود را بر جنبه‌ای از تاریخ و فرهنگ سینما گذاشته است که مدت هاست نادیده گرفته شده؛ رابطه نزدیک بین فیلم و موسیقی.

اگر اخبار فیلم کوتاه را دنبال می‌کنید
  
در اینجا مطالب مربوط به فیلم‌های کوتاه را بخوانید


این جشنواره با ارکستر دولتی Braunschweig، یکی از قدیمی‌ترین ارکستر‌های جهان در آلمان همکاری می‌کند که ۱۱-۱۷ نوامبر برابر با ۲۱ الی ۲۷ آبان درشهر براونشوایگ، کشور آلمان برگزار خواهد شد.

پخش بین‌الملل این اثر برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.