ابراهیم تاتلیس، خواننده مشهور ترکیه، قهرمانی تیم تراکتور تبریز در لیگ برتر ایران را تبریک گفت و ضمن ابراز علاقه به ایران و هواداران ایرانی‌اش، برگزاری کنسرت در ایران را مشروط به رفع برخی محدودیت‌ها دانست.
چارسو پرس: در پی قهرمانی تیم تراکتور تبریز در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران، ابراهیم تاتلیس در بخشی از یک گفتگو درباه قهرمانی این تیم گفت: «قهرمانی را به این تیم تبریک میگویم. تشکر می‌کنم که توانستند چنین قهرمانی را در ایران کسب کنند.

این خواننده ۷۳ ساله در ادامه گفت: «آنها همیشه در قلب من هستند و از اینجا عشق و احترام خودم را به ایران می‌فرستم. عاشق ایرانم و من هر جا باشم، ایرانی‌ها هم آنجا هستند.»

بیشتر بخوانید: مطالب مربوط به موسیقی


او همچنین در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری کنسرت در ایران در صورت فراهم شدن برخی شرایط نیز گفت: «اگر برخی محدودیت‌ها برداشته شود دوست دارم که بیایم و می‌دانم که هزاران طرفدار دارم.»