مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، روز دوشنبه ۱۳ مردادماه میزبان نمایش سه انیمیشن کوتاه با نام‌های «آتل»، «باگ» و «روز امتحان» خواهد بود. این آثار که تولید همین مرکز هستند، از ساعت ۱۴ در سالن نمایش مرکز به صورت رایگان برای علاقه‌مندان به نمایش درمی‌آیند.
چارسو پرس: به گزارش روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، انیمیشن «آتل» ساخته مهدی صدیقی، انمیمیشن «باگ» ساخته علی معصومی و انیمیشن «روز امتحان» ساخته متین نخل‌احمدی روز دوشنبه ۱۳ مردادماه ساعت ۱۴ در سالن نمایش مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی اکران می‌شوند.

انیمیشن «آتل» درباره راننده‌ای است که در جاده خاکی به کمک بازوی مکانیکی که روی کامیون قرار دارد، در حال تعویض تیرهای چراغ برق چوبی قدیمی با تیرهای بتنی جدید است. او با پرنده‌ای که روی یکی از تیرهای چوبی لانه دارد، درگیر می‌شود.

انیمیشن کوتاه «باگ» درباره تأثیرپذیری کودکان از واکنش‌های مختلف پدر و مادر به اتفاقات طبیعی است. رفتار و واکنش‌هایی که می‌تواند در شکل‌گیری شخصیت و رفتار کودکان در ادامه زندگی‌شان مؤثر باشد.

انیمیشن «روز امتحان» در مورد شخصیتی به نام ویکی  که در روز تولد ۱۲ سالگی اش از یک امتحان دولتی مرموز باخبر می شود که پدر همیشه مضطربش سعی داشته این موضوع را از او مخفی کند.

این انیمیشن‌ها تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی هستند و تماشای آنها برای علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.