فیلم مستند «من جلال آل‌احمد هستم» به کارگردانی علی اکبری، روز سه‌شنبه، ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴ در فرهنگسرای اندیشه رونمایی و نقد و بررسی می‌شود. این مستند ۶۰ دقیقه‌ای به سال‌های پایانی و پرالتهاب زندگی جلال آل‌احمد می‌پردازد و وجوه سیاسی و اجتماعی این شخصیت را بررسی می‌کند.
چارسو پرس: فیلم مستند ««من جلال آل‌احمد هستم»» به‌‌کارگردانی علی اکبری و از محصولات مؤسسه قدرا، در فرهنگسرای اندیشه رونمایی و نقد و بررسی می‌شود.     

به‌نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، این مستند به سال‌های پایان و ملتهب جلال آل‌احمد می‌پردازد و در طی 60 دقیقه، وجوه سیاسی اجتماعی این شخصیت را بررسی می‌کند. فعالیت‌های فرهنگی، سیر تشکیل کانون نویسندگان، سفرهای مهم و جریان‌ساز وی، درگیری‌های سیاسی و داخلی او و نیز ارتباطات اجتماعی وی، همراه با نگاهی به سیر نوشتن کتاب غربزدگی در این مستند به تصویر کشیده شده است.   

مهرزاد دانش، نویسنده و منتقد سینما، خسرو معتضد، نویسنده و پژوهشگر تاریخ و محمدرضا کائینی، نویسنده و پژوهشگر تاریخ و علی اکبری، کارگردان مستند در میز تحلیل و بررسی فیلم حضور خواهند داشت و پیرامون این فیلم و نیز وجوه مختلف جلال آل‌احمد، به ایراد سخن خواهند پرداخت. 

سه‌شنبه 18 شهریورماه 1404 زمان این نشست و خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان شهید منفرد نیاکی، آمفی‌تئاتر فرهنگسرای اندیشه، مکان برگزاری است. حضور برای تمام علاقه‌مندان، آزاد و رایگان است.