هیئت داوران در بخش اصلی بیست و پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی برگزیده های خود را اعلام کردند


به گزارش سایت خبری تئاتر: هیئت داوران در بخش اصلی بیست و پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی در بخش گریم و ماسک دیپلم افتخار جشنواره را به رخسانه تیموری از خواف به خاطر طراحی ساخت و ماسک های نمایش «طعم شیرین زخم ناسور» اهدا کرد.

دیپلم افتخار بخش طراح پوستر نیز در این جشنواره به ندا محمدی از مشهد برای طراحی پوستر نمایش «پناهنده» تعلق گرفت.

جایزه بخش موسیقی نیز به آرمان پارسیان به خاطر نمایش «سردسیر» اهدا شد.

هیئت داوران همچنین مهسا غفوریان از مشهد را به خاطر طراحی لباس نمایش «تب سرد روی پیشانی داغ» را حائز دریافت جایزه معرفی کرد.

رتبه نخست بخش طراحی صحنه به شهاب افتخاری به خاطر نمایش «سردسیر» رتبه دوم به میثم نوبریان به خاطر نمایش «شرم و دغدغه» و رتبه سوم این بخش نیز به حسین اکبرپور به خاطر نمایش «پناهنده» تعلق گرفت.

در بخش بازیگر مرد حسین طاهری از پیشکسوتان عرصه بازیگری تندیس جشنواره و دیپلم افتخار جشنواره را به خاطر بازی در نمایش های «سردسیر» و «پناهنده» به خود اختصاص داد.
همچنین در بخش انتخاب بهترین بازیگر مرد محمدرضا صولتی به خاطر بازی در نمایش «تب سرد روی پیشانی داغ» رتبه نخست جشنواره، عادل توکلی برای بازی در نمایش «پناهنده» و سعید صادقی برای بازی در نمایش «سردسیر» مشترکا رتبه دوم و علی احمدی و مهدی سجادیان به خاطر بازی در نمایش «اتاق انتظار» مشترکا رتبه سوم را از آن خود کردند.

در بخش انتخاب بهترین بازیگری زن هیئت داوران جشنواره عارفه معماریان به خاطر بازی در نمایش «عطر تقلبی» به عنوان رتبه نخست، الهه پژوهی به خاطر بازی در نمایش «شرم و دغدغه» و سحر محمودیان به خاطر بازی در نمایش های «اتاق انتظار» و «تب سرد روی پیشانی داغ» مشترکا رتبه دوم و مهسا غفوریان به دلیل بازی در نمایش «تب سرد روی پیشانی داغ»، سحر شفیعی به خاطر بازی در نمایش «پناهنده» و افسانه اصیلی به خاطر بازی در نمایش «صوفیای من» مشترکا رتبه سوم معرفی کرد.

در بخش کارگردانی سید جواد اشکذری به خاطر کارگردانی نمایش «شرم و دغدغه» رنبه اول مهدی ضیاء‌چمنی به خاطر کارگردانی نمایش «تب سرد روی پیشانی داغ» رتبه دوم و مصطفی ابهری و محمد نقابی به خاطر نمایش «سردسیر» رتبه سوم را به خود اختصاص دادند.

در بخش نمایشنامه نویسی علی حاتمی نژاد نویسنده نمایش «تب سرد روی پیشانی داغ»، سید جواد اشکذری نویسنده نمایش «شرم و دغدغه» و شادی غفوریان نویسنده نمایش «عطر تقلبی» حائز رتبه های اول تا سوم را از ان خود کردند.

همچنین هیئت داوران سه نمایشنامه «تب سرد روی پیشانی داغ»، «شرم و دغدغه» و «پناهنده» را برای ارسال به دبیرخانه جشنواره بین المللی فجر انتخاب کرد.

برگزیدگان مسابقه نمایشنامه نویسی جشنواره استانی معرفی شدند

برگزیدگان مسابقه نمایشنامه نویسی جشنواره استانی معرفی شدند.

فرشید تمری نماینده هیات داوران بخش نمایش‌نامه نویسی بیست و پنجمین جشنواره تئاتر خراسان‌رضوی سخن گفت و خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره نمایش‍‌نامه نویسی از نکات مثبت این جشنواره به شمار می‌آید چرا که با خواندن نمایش‌نامه‌ها از وجود این استعدادها در خراسان حیرت می‌کردیم و گمان می‌کنم که به بدون هیچ تردیدی تنها اگر اندکی حمایت صورت گیرد خراسان رضوی و شهر مشهر این قدرت را دارد که حتی مشکل نمایش‌نامه نویسی کشور را حل کند.

هیئت داوران بخش نمایشنامه نویسی بیست و پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی متشکل از محمد مهدی خاتمی، فرشید تمری و علی حاتمی نژاد، نمایشنامه «واحد ۱۶۴ مرگ» به نویسندگی عارفه بهرامی و «بی آنکه بدانیم بر عمق برف افزوده شد» نویسندگی سحر رضوانی را به عنوان نمایشنامه های برتر اعلام کرد. همچنین نمایشنامه «داستان هایی که هیچ وقت باور نمیکنیم» نوشته بهزاد آقاجانی  و «بازگشت امین» نیز مورد حمایت انجمن نمایشنامه نویسی استان قرار گرفت.

برگزیدهای بخش تجربه ها جشنواره تئاتر استانی شناخته شدند

برگزیدهای بخش تجربه ها بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استانی خراسان رضوی توسط کانون منتقدان تئاتر خراسان رضوی اعلام شدند.

داوران بخش تجربه های جشنواره تئاتر استانی (متشکل از حسین وحدتی، محمد مداح حسینی و حامد امانپور قرایی) برگزیدهای این بخش تجربه ها را علام کردند.

بنا بر این گزارش؛  در بخش تجربه های بیست و پنجمین جشنواره تئاتر خراسان رضوی هیئت داوران در بخش طراحی گریم هیچ اثری را حائز رتبه ندانست.

در بخش طراحی نور نمایش «ما داریم بازی می خوریم» از داوود عظیمی شایسته تقدیر و نمایش «روز عزیز مرده» از امین رضایی به عنوان برگزیده تقدیر شد.

همچنین هیئت داوران در بخش طراحی لباس نمایش «روز عزیز مرده» از مرضیه ملک را شایسته تقدیر دانست و از نمایش «قلاده طلا برای سگ خانگی» از مجید بهنامی فر تجلیل شد.

در بخش طراحی پوستر هیئت داوران هیچ اثری را حائز دریافت اثر انتخاب نکرد. اما در بخش بروشور سینا افشار به خاطر نمایش «روز عزیز مرده» شایسته تقدیر و هادی عبداللهی به خاطر نمایش «ما داریم بازی می خوریم» برگزیده این بخش اعلام شدند.

در بخش موسیقی از کامیار ارباب زی به خاطر نمایش «آخرین رویا» شایسته تقدیر و حسام سطوتی به خاطر نمایش «روز عزیز مرده» برگزیده این بخش تجلیل به عمل آمد.

در این جشنواره در بخش طراحی صحنه نمایش «آخرین رویا» شایسته تقدیر و «روز عزیز مرده» به طراحی صحنه مژده رحمان زایی برگزیده معرفی شدند.

در بخش معرفی بهترین بازیگر زن بخش تجربه ها از مائده حبیبی برای بازی در نمایش «احیاء» به عنوان بازیگر شایسته تقدیر و زینب مشعل دار آستانه به خاطر بازی در نمایش «برمودا» به عنوان بازیگر برگزیده تقدیر شد.

همچنین در بخش معرفی بهترین بازیگر مرد عطا ایرانی به خاطر بازی در نمایش «ما داریم بازی می خوریم» شایسته تقدیر و امیر حسین رحیمی به خاطر بازی در نمایش «آخرین رویا» به عنوان برگزیده اعلام شدند.

هیئت داوران بخش تجربه های همچنین در بخش نمایشنامه نویسی دو نمایش «آخرین رویا» و «قلاده طلا برای یک سگ خانگی» را به طور مشترک شایسته تقدیر دانست و در این بخش هیچ اثری را حائز رتبه برگزیده اعلام نکرد.

در بخش کارگردانی نیز هیئت داوران دو نمایش «روز عزیز مرده» مژده رحمانزایی و «ما داریم بازی می خوریم» هادی عبداللهی را شایسته تقدیر و نمایش «آخرین رویا» ایمان رمضانی را به عنوان برگزیده شناخت.


اخبار مرتبط:
واکنش بازرس «خانه تئاتر» به مسائل مطرح شده
رومن پولانسکی با بروسلی در تئاتر شهر
فستیوال «واندرین تئاتر» میزبان یک نمایش از ایران می‌شود
گلریزان هنرمندان به یاد هما روستا در کنار رود راین
عاطفه رضوی بازیگر نمایش علی سرابی شد
اجرای «سرگیجه» در خانه هنرمندان
آغاز نمایش «بیضایی» با حضور بازیگران آثار«بیضایی»
توضیح علیرضا نادری درباره نشست اعضای خانه تئاتر
دانشجویان می‌توانند در تمرین تئاتر دکتر رفیعی شرکت کنند
شمس لنگرودی در بهبهان «زن اسرار‌آمیز» را تماشا کرد
«دو سه چیزی که نمی‌دانی» برای کودکان کار اجرا شد
اعضای شورای علمی «سمینار پژوهشی» جشنواره تئاتر فجر مشخص شدند
شرح دلایل تعویق در برگزاری جشن پنجاه سالگی سنگلج
علیرضا نادری: خانه تئاتر سازمانی عقب‌افتاده و عقب مانده است
بیست و چهارمین جشنواره سراسری تئاتر سوره ماه به کار خود پایان داد
سه اثر از آثار اکبر رادی به زبان‌ انگلیسی منتشر می‌شود