یکشنبه , ۱۹ بهمن, ۱۴۰۴
سینما | صفحه 1530
موضوع حجاب در فیلم بسیار جدی تلقی شده؛ از ظرفیت‌های که برای خانم‌های مسن در احکام وجود دارد، استفاده کردیم
تهیه‌کننده فیلم «کیک محبوب من»:

موضوع حجاب در فیلم بسیار جدی تلقی شده؛ از ظرفیت‌های که برای خانم‌های مسن در احکام وجود دارد، استفاده کردیم

غلامرضا موسوی تهیه کننده فیلم «کیک محبوب من» درباره حواشی به وجود آمده درباره این فیلم توضیحاتی ارائه داد.

به بهانه اكران فيلم «سركوب» ساخته‌ رضا گوران/ نسخه‌ بهتر پيش از مميزی؟ پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

به بهانه اكران فيلم «سركوب» ساخته‌ رضا گوران/ نسخه‌ بهتر پيش از مميزی؟

آيا مضمون «سركوب» را بايد آسيب ديدن زنان يك خانه از پدري مستبد تعبير كرد كه اتفاقا نسبتي با قدرت نيز دارد؟ حتي در خوش‌بينانه‌ترين شكل، بيان صريح چنين مضموني با اين شكل و ساختار هم نتيجه‌اي بهتر از آنچه مي‌بينيم به دست نمي‌داد. بيش از هر چيز به اين خاطر كه فيلم باز هم به جاي تلاش براي توصيف نسبت و رابطه ميان زنان خانه و مردان غايب‌شان سراغ بازتوليد مضاميني تكراري رفته كه پيش‌تر بارها و بارها در نمونه‌هاي ديگر تكرار شده‌اند و حالا بدون خلاقيت و ظرافت در «سركوب» تكرار شده‌اند. از اين‌رو لااقل در موضع‌گيري نسبت به يك معضل اجتماعي (و آيا سياسي؟) فيلم نه واجد نگاه ويژه‌‌اي است و نه ظرافتي در بيان دارد.

واقعیت اسنپ‌بایک شدن تهیه‎کننده سرشناس! پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

واقعیت اسنپ‌بایک شدن تهیه‎کننده سرشناس!

در دو هفته گذشته یک عکس حسابی سوژه شبکه‌های اجتماعی شد، عکس با موتور محمود رضوی.

اعطای شیر طلای افتخاری «ونیز» به ستاره «اشک‌ها و لبخندها» پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

اعطای شیر طلای افتخاری «ونیز» به ستاره «اشک‌ها و لبخندها»

«جولی اندروز» بازیگر مطرح و برنده اسکار فیلم‌هایی چون «اشک‌ها و لبخندها» و «مری پاپینز» با دریافت جایزه دستاورد شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت.

انتقاد از یک جشنواره سینمایی در عربستان پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

انتقاد از یک جشنواره سینمایی در عربستان

دبیر جشنواره بین‌المللی مستند آمستردام (ایدفا) با انتقاد از جشنواره فیلم تازه تاسیس توسط عربستان، آن را تلاشی برای ایجاد تصویر بهتراز حکومت سعودی در سایه قتل عام در یمن و کارنامه سیاه حقوق بشر دانست.

نمایش مستندی درباره ایرج افشار پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

نمایش مستندی درباره ایرج افشار

مستند «فرزانه فروتن ایران‌مدار ما» که روایتی از زندگی ایرج افشار است اکران می‌شود.

هلند و فنلاند هم نمایندگانشان را به اسکار معرفی کردند پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

هلند و فنلاند هم نمایندگانشان را به اسکار معرفی کردند

هلند و فنلاند، جدیدترین کشورهایی هستند که نمایندگان خود را برای حضور در شاخه بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۰ معرفی کردند.

اما و اگرهایی از یک طرح مثبت برای سینما! پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

اما و اگرهایی از یک طرح مثبت برای سینما!

طرح رده‌بندی سنی فیلم‌های سینمایی اگرچه با حمایت و اعلام رضایت بیشتر سینماگران همراه است، اما نگرانی‌هایی را نیز در پی داشته که تاکنون پاسخی برای رفع آن و نیز سوال و ابهام‌های به وجود آمده، داده نشده است.

پانته‌آ پناهی‌ها بازیگر «خروج» حاتمی‌کیا شد پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

پانته‌آ پناهی‌ها بازیگر «خروج» حاتمی‌کیا شد

پانته‌آ پناهی‌ها بازیگر فیلم سینمایی «خروج» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا شد.

مدیران جشنواره فیلم «رشد» حکم گرفتند پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

مدیران جشنواره فیلم «رشد» حکم گرفتند

وحید گلستان دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم «رشد»، مدیران و مشاوران خود را در این دوره جشنواره منصوب کرد.

«اوسیا» به ۲ جشنواره اروپایی می‌رود پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

«اوسیا» به ۲ جشنواره اروپایی می‌رود

فیلم مستند «اوسیا» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی علیرضا دهقان در ۲ جشنواره اروپایی به نمایش درمی‌آید.

«نت‌های مسی یک رویا» به «سینماحقیقت» رسید پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

«نت‌های مسی یک رویا» به «سینماحقیقت» رسید

فیلم مستند «نت‌های مسی یک رویا» به کارگردانی رضا فرهمند متقاضی شرکت در سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت» شد.

«هفت و نیم» برادران محمودی به بوسان می‌رود پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

«هفت و نیم» برادران محمودی به بوسان می‌رود

فیلم سینمایی «هفت و نیم» تازه ترین اثر سینمایی برادران محمودی در بیست و چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان در مهرماه سال جاری رونمایی خواهد شد.

نمایش «یه وا» در جشنواره فیلم ونیز پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

نمایش «یه وا» در جشنواره فیلم ونیز

فیلم «یه وا» به کارگردانی آناهید آباد در حاشیه جشنواره فیلم ونیز به نمایش در می‌آید.

کاهش فروش تابستانه سینما در آمریکا/ «شیر شاه» هم معجزه نکرد پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

کاهش فروش تابستانه سینما در آمریکا/ «شیر شاه» هم معجزه نکرد

با وجود نمایش فیلم پرفروشی چون «شیر شاه» فروش تابستانی سینماهای آمریکا با کاهشی ۲ درصدی روبه رو شد.

فیلمبرداری«مانکن» به پایان رسید پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

فیلمبرداری«مانکن» به پایان رسید

فیلمبرداری مجموعه نمایشی «مانکن» در تهران به پایان رسید.

حضور غافلگیرانه مارتین اسکورسیزی در تلوراید/ آدام درایور تجلیل شد پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

حضور غافلگیرانه مارتین اسکورسیزی در تلوراید/ آدام درایور تجلیل شد

مارتین اسکورسیزی غافلگیرانه در جشنواره تلوراید حضور یافت تا برای تجلیل از آدام درایور روی صحنه برود.

جولین مور راننده کامیون می‌شود/ بازی در نقش یک چهره اینستاگرامی پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

جولین مور راننده کامیون می‌شود/ بازی در نقش یک چهره اینستاگرامی

بازیگر برنده اسکار در فیلمی که جیل سالووی کارگردانی آن را انجام می‌دهد، در نقش یک راننده کامیون دیده خواهد شد.

مریل استریپ در ونیز/ «لباس‌شویی» یک کمدی سیاه است پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

مریل استریپ در ونیز/ «لباس‌شویی» یک کمدی سیاه است

با نمایش فیلم «لاندرومات» یا «لباس‌شویی» مریل استریپ بازیگر اصلی فیلم در جشنواره فیلم ونیز حضور یافت و از فیلمش به عنوان یک شوخی وحشتناک یاد کرد که همه ما انجامش می‌دهیم.

فراخوان «پیچینگ» جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت منتشر شد پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

فراخوان «پیچینگ» جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت منتشر شد

مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به دنبال سه دوره برگزاری کارگاه‌های بین‌المللی در قالب پیچینگ Pitching، جذب سرمایه و رویکرد عملی در سال 97، همزمان با برگزاری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت قصد دارد از طرح‌های تولیدی مستند با ویژگی‌های خلاقانه، اقتصادی، دارای لحظه‌های ناب و با قابلیت حضور در عرصه بین‌المللی حمایت کند.

چهارمین هفته صدرنشینی «هابز و شاو» در گیشه جهانی سینما پنجشنبه 11 دی 1348 03:29

چهارمین هفته صدرنشینی «هابز و شاو» در گیشه جهانی سینما

نهمین قسمت از مجموعه فیلم‌های «سریع و خشن» محصول یونیورسال، اکران خود را با حفظ صدر جدول فروش و رساندن به فروش جهان نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار ادامه داد.