غلامرضا موسوی تهیه کننده فیلم «کیک محبوب من» درباره حواشی به وجود آمده درباره این فیلم توضیحاتی ارائه داد.
نامزدهای چهارمین جشن عکاسان سینمای ایران معرفی شدند.
بیست و چهارمین جشنواره فیلم «عجیب» از ١٤ تا ٢٥ شهریور در مرکز فرهنگی معتبر فروم دزیماژ پاریس با نمایش فیلمهای لارنس فونتریه و اریک پاپ برگزار میشود. برنامه فوکوس بر سینمای شهرام مکری با نمایش دو فیلم «ماهی وگربه» و «هجوم» با حضور این کارگردان در این جشنواره برپا خواهد شد
مهرداد صدیقیان به جمع بازیگران "ایده اصلی" به کارگردانی آزیتا موگویی پیوست.
منیژه حکمت گفت: اینجا قرار است نقابها را برداریم؛ نقابهایی که روی صورت زنان و مردانی است که از یک دوره تاریخی طولانی روی چهرههایشان به جا مانده.
سینمای اسپانیا در نهایت فیلم «فهرمانان» را به عنوان نماینده سینمای خود در شاخه بهترین فیلم خارجی جوایز اسکار ۲۰۱۹ برگزید.
موثرترین چهره سینمایی سال ۹۶ با مشارکت ۱۷۰ روزنامه نگار سینمایی و فعال رسانهای حوزه سینما انتخاب شد که جایزه «سینماسینما» روز یکشنبه ۱۸ شهریور به این چهره اهدا میشود.
یکی از غمبارترین اتفاقاتی که برای سینمای ایران در حدود ۲۰ سال اخیر رخ داد، رو به افول گذاشتن سینمای کودک بود. سینمای کودک از ابتدا مورد علاقه جریانهای نو اندیش و نخبهگرای فیلمسازی در ایران بود و لزوم سخن گفتن به زبان ساده برای کودکان، این جریانها را به سمتی هدایت میکرد که بهرغم سطحی نبودن مضامینشان، با ادبیات عامه مردم هم ارتباط برقرار کنند. از علی حاتمی، بهرام بیضایی، عباس کیارستمی، کیومرث پوراحمد، محمدرضا اصلانی و تعداد زیادی از نسل اول فیلمسازان روشنفکر ایران گرفته تا نسل دوم آنها که افرادی از قبیل مجید مجیدی، کیانوش عیاری، تهمینه میلانی، مسعود جعفریجوزانی، محمدرضا هنرمند و... را شامل میشد، همه با سینمای کودک پا به عرصه فیلمسازی گذاشتند. اما سینمای ایران امروز به وضعیتی رسیده که در ۱۰ سال گذشته، فیلمهایی که در حوزه کودک ساخته شده و رضایت کامل را جلب کرده باشند، کمتر از تعداد انگشتان دو دست هستند.
جامعه صنفی تهیهکنندگان سینما با انتشار آماری؛ اطراعاتی از نقش دفاتر پخش در تعداد اکران فیلمها را اعلام کرد.
ابراهيم گلستان چه در مقامِ داستاننویس، چه در مقامِ فیلمساز از تردیدی که نسبت به زیست جامعهی پا در هوای ایران دارد روایت میکند. او دراین اثر هیچ اعتمادی به نمادهایی که قرار است نجاتبخش باشند ندارد. جوانی خموده، اختهگی، کودکانِ رهاشده و گمشدن و از همه مهمتر فقدانِ اخلاق باعث می شود او در پایان اثر در فضایی طعنهآلود صدای گویندهی تلویزیون را پخش کند که در بابِ نوعدوستی سعدی میگوید و اینکه نتوان بر برخی نامِ آدمی نهاد.
«مكان» عنوان يكي از فيلمهاي تجربهگرايي است كه اين روزها در گروه سينمايي هنر و تجربه نمايش داده ميشود. در ظاهر و نگاه اوليه خط روايت اين فيلم به موضوع مهمي نميپردازد، اينكه چهار پسر جوان در پايتخت ماشيني در اختيار دارند و ته جيبشان هم كمي پول است و در عين حال تصميم دارند تفريح كنند به نظر موضوع مهمي نميآيد، اما «مكان» در بطن ماجرا و زيرلايههاي داستاني خود از موضوعي مهم صحبت ميكند. اينكه براي جواناني كه ميخواهند اوقات فراغت خود را بگذرانند در كلانشهري چون تهران، براي تفريح آنها هيچ گزينهاي وجود ندارد اما امكان خلاف كردن تا دلتان بخواهد سر راهشان وجود دارد. سواي از موضوع فيلم، مكان از ساختار و كارگرداني متفاوتي برخوردار است.
حضور ۴ سینماگر ایرانی در جشنواره کانادایی و برگزاری برنامه بزرگداشت محمود کلاری و شهرام مکری در نیویورک و فرانسه تازهترین حضور سینماگران ایرانی را در عرصه بینالمللی رقم میزند.
همزمان با تبلیغات گسترده «همه میدانند» در اسپانیا و آرژانتین این فیلم تا ۱۰ روز آینده در این دو کشور بر روی پرده خواهد رفت.
اوکراین، کلمبیا، اکوادور، اتریش، نروژ، سنگاپور، فنلاند، کوزوو، کرواسی و لتونی جدیدترین کشورهایی هستند که نمایندگان خود را برای شرکت در جوایز اسکار ۲۰۱۹ معرفی کردند.
ترانه علیدوستی که سالهاست در هیچ برنامهای تلویزیونی حضور پیدا نکرده و در سریالی هم ایفای نقش نداشته است، در خاطرهای، علت قهر خود با صداوسیما را توضیح داد.
یکی از ویژگیهای دیگر «تنگه ابوقریب» مسیری است که برای شخصیتپردازی در نظر گفته است. فیلم با دیالوگ شخصیتها آغاز میشود و به مرور برای مخاطب خاستگاه هرکدام از آنها و طبقه اجتماعی و دغدغههایشان مشخص میشود و از آن به بعد مخاطب هر لحظه دلش با شخصیتهایی است که انگار سالهاست آنها را میشناسد. قهرمانانی که برخلاف سایر فیلمهای جنگی که تا پیش از این میشناختیم، کاملا زمینیاند. شاید در برخورد اول با فیلم حس شود که حادثه بر شخصیتها غلبه دارد؛ درصورتیکه شخصیتها هرکدام هویتی دارند و هویتشان با مفهوم جنگ گره خورده است.
فیلم سینمایی «رونا مادر عظیم» ساخته برادران محمودی در فستیوال بوسان به نمایش درمی آید.
نامزدهای سی و یکمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان معرفی شدند.
«پسران سندباد» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربه به کارگردانی رضا حائری در جشنواره قازان روسیه روی پرده میرود.
فیلم سینمایی «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی و تهیهکنندگی رامبد جوان و محمد شایسته این روزها مراحل فنی را پشت سر میگذارد.
محمدرضا اصلانی با تازهترین اثر مستندش «خانهای به وسعت آگاهی» خواستار حضور در دوازدهمین جشنواره سینماحقیقت شد.