نمایشهای "مجلس شبیهخوانی ناز كنیز" و "هملتك" نوشته "محسن ایرجی" كه هر دو در تماشاخانه سنگلج روی صحنه میروند؛ توسط کانون ملی منتقدان تئاتر نقد میشود.
رویا نونهالی و سیامک انصاری به گروه بازیگران نمایش«دیروز بود» کار جدید رضا حداد پیوستند.
امیر حسین حریری، جوانی که چندی پیش به عنوان مدیر تالار «مولوی» حکم گرفت از حاشیههای انتخابش در این سمت انتقاد کرد و با تاکید بر اینکه مدیری تحمیلی نبوده است، گفت: از گوشه خیابان نیامدهام که مدیر تالار «مولوی» بشوم.
دوران کودکی، بهترین زمان برای شروع آموزش است، به خصوص هنر، از خط گرفته تا سینما. برای داشتن آیندهای روشن در هنر کشور، هنر و تکنیکهای آن را مطابق استعداد و تواناییها باید از سنین پایین به کودکان آموخت.
حسن وارسته، کارگردان نمایش ˝ناقوسها برای چین به صدا درمیآیند˝ که پس از 14 سال به صحنه تئاتر بازگشته معتقد است؛ تئاتر ما روز به روز دارد از عمق به سطح میآید و بسیاری را مجبور کرده که به استفاده از یکسری شگردهای غیر تئاتری برای جذب مخاطب دست بزنند.
بهرام ریحانی هنرمند جوان پانتومیم که این روزها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم میکند، به دلیل عفونت شدید در ناحیه دست به بیمارستان «فیروزگر» تهران منتقل شد ولی با وجود شرایط سخت او همچنان به تئاتر و روی صحنه رفتن فکر میکند.
خیابان "احمدی" منطقه "قیطریه" حالا دیگر یک تابلوی مشخص دارد؛ «خانه موزه استاد انتظامی» و با همین تابلو است که مطمئن میشویم نشانی را درست آمدهایم.
نمایش «تیم شنا» کار جابر رمضانی راهی چند فستیوال در شهرهای رم، فلورانس، ونیز و آمستردام میشود.
نمایش «بوم زندگی با تأمل آقای جیم»، از 25 خردادماه در تماشاخانه استاد مشایخی روی صحنه می رود
علیرضا کوشکجلالی در آستانه اجرای نمایش تازهاش از سونامی بزرگ فاصله تئاتر و تماشاگر سخن گفت و از اینکه پای علی نصیریان به عنوان یکی از اسطورههای تئاتر ایران به دادگاه باز شده است، اظهار تاسف فراوان کرد.
نمایش ˝ من، آنتیگونه و دیگران˝ سوسن رحیمی اگرچه نگاهی به تراژدی ˝آنتیگونه ˝سوفکل دارد اما پایانی امید بخش را نوید میدهد.
رضا بهبودی از بازیگران باسابقه تئاتر با دو نمایش ˝ایوانف˝ به کارگردانی امیررضا کوهستانی و ˝گفتگوی فراریان˝ میلاد شجره در کشورهای سوئیس و رومانی به صحنه میرود.
نمایش خیابانی «از محبت» به کارگردانی شاهد پیوند که به شیوه تن پوشی دو عروسک پدربزرگ و مادر بزرگ تولید شده 22 و 23 خرداد ماه به مناسبت نیمه شعبان در محوطه باز تئاتر شهر به صحنه می رود.
طی روزهایی که تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی 2014 برزیل در مقابل حریفان خود مسابقه میدهد، ساعات اجرای آثار نمایشی تماشاخانه ایرانشهر تغییر میکند.
بیستوهفتمین نشست صحنه کاغذی با حضور قطبالدین صادقی نمایشنامهنویس کارگردان و استاد دانشگاه، فرشته حبیبی منتقد و پژوهشگر تئاتر و بهزاد صدیقی نمایشنامهنویس، منتقد و پژوهشگر در فرهنگسرای فردوس برگزارمیشود.
جایگاه تئاتر در کشور برزیل به عنوان میزبان جام جهانی و کشورهای آرژانتین، بوسنی و نیجریه به عنوان تیمهای هم گروه تیم ملی فوتبال کشورمان، همانند اکثر کشورهای جهان از اهمیت بالایی برخوردار است و هر کدام از این کشورها در این زمینه برای خود سبکها و شیوههای منحصربفردی دارند.
مدیرکل هنرهای نمایشی کشور گفت: هنر تئاتر باید وابستگی خود را از نفت جدا کرده و با بهرهگیری از بخش خصوصی به فکر رونقبخشی باشد.
سرپرست گروه نمایش "تیتووک" معتقد است بازتولید آثار نمایشی حاصل رخوت 8 سال گذشته است و ادامه نخواهد داشت. این هنرمند همچنین قطع حمایتهای دولت از گروههای نمایشی را عاملی برای محافظهکار شدن هنرمندان تئاتر و حرکت به سوی کلیشهها میداند.
خانه تئاتر از نهادهای قانونی انتظار دارد هنرمندان شریف تئاتر را مجرم نشناسند و با رعایت شان هنری و ملی ایشان، وظایف و مسئولیتهای شورای نظارت و ارزشیابی را در قبال هنرمندان به رسمیت بشناسند.
نمایش «آخریننامه» شامگاه 20 خرداد ماه در حالی به صحنه رفت که بیهوشی یکی از تماشاگران باعث شد در اواسط اجرا، نمایش برای دقایقی متوقف شود.