محمد رحمانیان برای اجرای یک نمایش با نام "اینجا تهران" است به ایران آمد
كارگردان نمايش «چه خبره؟ چي شده؟» معتقد است بايد راه را براي ورود افراد متخصص و تربيت شده به سينما و تئاتر كودك ونوجوان باز كرد.
غریبپور با اشاره به آغاز مراحل تولید اپرای عروسکی «لیلی و مجنون» با هزینههای شخصی، گفت: نمیخواستم همانند استاد سمندریان که با حسرت اجرای گالیله فوت کرد، من هم با حسرت به روی صحنه آوردن «لیلی و مجنون» به خاک بروم.
وزیر ارشاد گفت: ما تلاش کردیم که فرهنگ ایرانی و اسلامی را در همه حوزهها اعم از سینما، هنرهای تجسمی، تئاتر، موسیقی و کتاب ترویج کنیم و خوشبختانه توفیقات خوبی در این زمینه حاصل شد.
«اگر کارگاههای آموزشی تخصصی و موثر با حضور اساتید شناخته شده و برجستهی تئاتر در بخش جنبی همایشها برگزار شود، هنرمندانی که فرصت حضور در جشنواره را ندارند، میتوانند بهرهی لازم را از این کلاسهای آموزشی ببرند که در نهایت به ارتقاء سطح علمی گروهها و به تبع آن ارتقاء سطح کیفی نمایشها منجر خواهد شد.
سعید بهداد، گرافیست شناختهشده ایران که طی چند سال گذشته، آثارش در گروه مجلات همشهری جایگاه ویژهای داشته، لوگوی سایت تئاتر را طراحی کرده است.
هاجرپورسینا نمایش «جلد کهنه شناسنامهام درد میکند» را به جشنواره تئاتر استان خواهد برد و نمایش «از این به بعد آقا شیره را لافکادیا صدا بزنید» را برای اجرا عمومی آماده میکند.
برگزاری کارگاههای کوتاه مدت آموزشی تئاتر میتوانند بسیار موثر باشند؛ اما برای موثر بودن این کارگاهها یک شرط وجود دارد و آن این که کارگاههای کوتاه مدت بیش از اینکه برای افراد آماتور طرحریزی شوند باید برای افراد حرفهای در نظر گرفته شده و بنا به نیاز علمی ایشان برنامهریزی شوند.
حفیظالله رفیعی؛ مدیر عامل تئاتر انقلاب و دفاع مقدس؛ به شرایط نامطلوب تئاتر دفاع مقدس معترف است اما همهی مسئولیت آن را متوجهی مسئولین و مدیران نمیداند. او به هنرمندان معترض است که چرا در این عرصه احساس مسئولیت نمیکنند! رفیعی معتقد است: هنرمندان به عنوان پرچمدار فرهنگی کشور، نقش خود را در برابر حوادث بزرگ انقلاب و دفاع مقدس آنگونه که شایسته و در شأن ملت ایران است انجام ندادهاند.
او همچنین در مورد ممیزی آثار نمایشی دفاع مقدس میگوید: "در حوزه تئاتر دفاع مقدس هیچ نهاد ممیزیای وجود ندارد" اما قبول دارد که خیلی از آثار نمایشی در این عرصه، کنار گذاشته میشوند.
حفیظالله رفیعی برای گفتوگو با رسانهها چندان تمایل ندارد آنچه در پی میخوانید حاصل مصاحبهی کتبی خبرنگار "صحنه" با مدیر عامل تئاتر انقلاب و دفاع مقدس است.
مدتهاست کار جدید ترجمه نکردهام و حتا آخرین کار ترجمهی خود را به خاطر ندارم.
نتیجه خوانش نمایشنامههای متقاضی شرکت در بخش نسل نوی جشنواره تئاتر فجر مشخص شد.
پس از آنکه چند تن از هنرمندان تئاتر به آمار منتشر شده در خصوص بخش خیابانی جشنواره تئاتر فجر نامهای را خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نوشتند، بلافاصله و قبل از آنکه نامه به مرکز هنرهای نمایشی ارجاع داده شود، اسماعیل عالیزاد دبیر سیودومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر جوابیه را نوشت و آن را علاوه بر خبرگزاری فارس در سایت ایران تئاتر منتشر کرد البته بدون ذکر نام منبع.
مهلت ارسال آثار به بخشهای کودک و نوجوان بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان تمدید شد.
گروه اجرایی نمایش ˝سیندرلا˝، که قرار است این نمایش را شهریور و مهرماه 92 در تالار اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا کنند، از پیانیستهای متقاضی برای حضور در این پروژه تئاتری دعوت به همکاری میکند.
حسین فداییحسین 3 کتاب برای انتشار در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان پیشنهاد کرده است.
سایت انجمن تعزیه ایرانیان همزمان با عید سعید فطر رونمایی و آغاز به کار کرد.
نمایش "رودکی؛ جادوگر واژگان سبز" به کارگردانی علی پویان روز 25 شهریورماه در جشن استقلال کشور تاجیکستان روی صحنه میرود.
در حالی که علی جنتی وزیر پیشنهادی دولت یازدهم توانسته است با ارایه برنامههای مدون نظر مثبت برخی از نمایندگان را به خود جلب کند، حضور افراد در چهار معاونت مهم وی به قطعیت نزدیک شده است.
آخرین اثر نمایشی جلال تهرانی که این روزها در سالن اصلی تئاترشهر در حال تمرین است از سیندرلایی راز و رمزگونه پردهبرداری میکند. یک سیندرلا، مردی بازپرس و عاشق، زنی مردپوش، تیمساری که گروهبان است و ... همه کاراکترهایی از "سیندرلا" هستند که قرارست تا چند هفته دیگر روی صحنه برود.
آنچه دربارة ويليام شكسپير نوشته شده، بهانهاي است براي گريزهايي ناگزير به نكتههاي ديگر و به اميد عبرتآموزي به رسم «خوشتر آن باشد كه سرّ دلبران/ گفته آيد در حديث ديگران!»