جشن تولد ۷۰ سالگی فرهاد ناظرزاده همزمان با افتتاحیه عمارت نمایشی ارغنون با حضور مهدی شفیعی برگزار شد.
پایگاه خبری تئاتر: داریوش اسدزاده، مریم معترف، مسعود دلخواه، اصغر همت، بهزاد خداویسی، کیهان ملکی، اتابک نادری، داریوش اسدزاده، علی مرادخانی، مریم معترف، احمد ساعتچیان، رها حاجی زینل، رسول ادهمی، عطالله کوپال و نادر نادرپور از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.
در ابتدای این مراسم داوود نامور مدیریت عمارت ارغنون ضمن تشکر از حضور هنرمندان در این مراسم گفت: من همیشه شاگرد فرهاد ناظرزاده کرمانی هستم. از وی یاد گرفتم در گسترش فرهنگ سرزمینم کوشا باشم و در همین راستا برای ایجاد شهری متمدن بنای این عمارت را پایگذاری کردم.
وی در ادامه افزود: این تماشاخانه بعد از دو سال وقفه بار دیگر با اضافه شدن سالنی با ظرفیت ۱۳۳ نفر آغاز به کار کرده است. فکرهای بزرگ تری در سر داریم و قرار است کتابهایی که مختص هنرهای نمایشی است توسط فرهاد ناظرزاده کرمانی به ما اهدا شود تا کتابخانه ای تخصصی تاسیس کنیم. همین طور از مدیرکل هنرهای نمایشی هم قولی گرفته ایم که کتابهایی به ما هدیه دهند، در ضمن به زودی و به طور رسمی اسم مجموعه را به نام پرفسور فرهاد ناظرزاده کرمانی تغییر خواهیم داد.
حضور در بعضی مراسم ها برای ما تکلیف است، ولی وقتی آقای نامدار به من گفت تولدی برای پروفسور ناظرزاده کرمانی تدارک دیده است. من برنامه هایم را طوری چیدم تا بتوانم به این مراسم برسم. به او تبریک می گویم و امیدوارم اتفاقات خوبی در این مجموعه تئاتری که امروز افتتاح شد، رقم بخورد.
مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی به عنوان سخنران بعدی پشت میکروفون قرار گرفت و گفت: فرهاد ناظرزاده کرمانی مدرس خیلی از ما بوده و تمام ویژگی های یک مدرس والا مقام را دارد. وی را از سال های پیش که می شناسم، همیشه می گفتند باید فعالان این حوزه گستردهتر باشند و خانواده ها باید درگیر تئاتر شوند تا دایره مخاطبان گسترده تر شود. او جایگاه ویژهای در این هنر دارد و در دانشگاه های معتبری در ایران و دنیا تدریس می کند.
وی اضافه کرد: ناظرزاده کرمانی در زمانی در نقش یک پژوهشگاه تئاتر عمل می کردند، به تنهایی کتابهایی را ترجمه، تالیف و منتشر کردند.
فرهاد ناظرزاده کرمانی پس از دعوت سوی مجری سخنانش را این گونه آغاز کرد: من با اینکه تنها یک دختر دارم ،اما فرزندان دانشگاهی زیادی دارم و فکر نمی کنم هیچ پدری باشد که مثل من دو یا ۳ هزار فرزند داشته باشد. داوود نامور یکی از همین فرزندان است و پیشبینی می کردم که او در آینده می تواند کاری برای تئاتر کشور انجام دهد.
وی ادامه داد: سیاست متولیان دولتی، کاهش تصدیگری در تئاتر است. اگر تئاتر بخواهد نهادینه شود ایده آل این است که حکومت حداقل نظارت و حداکثر حمایت را از آن بکند نه برعکس. در اینجاست که تئاتر رشد کرده، فاخر و پدیده فرهنگی می شود. تئاتر باید از مردم، به وسیله مردم و برای مردم باشد تا بتواند رشد کند. اگر تئاتر در جامعه رشد نکند باید تعداد زندان ها را زیاد کنیم. تئاتر یکی از وسایل به حداقل رسانی آسیب ها و پیشگیری از جرائم است.
ناظرزاده کرمانی با گلایه از وضعیت تئاتر خصوصی خاطرنشان کرد: بعضی ها فقط گیشه پرست هستند و برای فروش سراغ چهره های سینمایی، تلویزیونی و ورزشکاران و هرکه صندلی را پُر کند، می روند و به تئاتر وارد می کنند و دائم جمعیت را نشان می دهند. جمعیت چه ارزشی دارد شما در خیابان یک دعوا راه بیندازید چندین نفر جمع می شوند!
این مراسم که با حمایت کافه موون به مدیریت مهدی سلیمی برگزار شده بود در انتها با با بریدن کیک تولد فرهاد ناظر زاده کرمانی و همچنین امضای پوستر یادگاری وی توسط هنرمندان به پایان رسید.
عمارت نمایشی ارغنون همزمان با افتتاحیه رسمی خود میزبان اولین شب از نمایش «یرما»بود.
https://teater.ir/news/12271