یوسف باپیری گفت تجمیع سیاست های مختلف فرهنگی و هنری و مدیریت آن ها به واسطه نهادهای مختلف می تواند روند توسعه پدیده تئاتر را تسهیل کند.
پایگاه خبری تئاتر: برنامه پرده آخر با موضوع تئاتر دانشگاهی و كانون تئاتر، با حضور یوسف باپیری (مدرس، كارگردان تئاتر و عضو شورای سیاست گذاری تئاتر دانشگاهی) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.
در این برنامه یوسف باپیری با اشاره به میان رشته ای بودن مدیریت تئاتر، گفت: هماهنگی بین نهادهای مختلف مرتبط با فرهنگ و هنر می تواند تاثیرات بسیار مطلوبی را در تئاتر کشور داشته باشد.
وی با اشاره به تعدد متولیان فرهنگ و هنر در کشور، اظهار داشت: در بسیاری از مواقع چند متولی بودن یک رشته فرهنگی یا هنری باعث می شود تا آن رشته با چالش ها و مشکلات بسیاری رو به رو شود، در حالی که مدیریت میان رشته از طرفی دیگر سبب سامان دهی هرچه بیشتر حوزه های فرهنگی و هنری می شود.
عضو شورای سیاست گذاری تئاتر دانشگاهی افزود: تجمیع سیاست های مختلف فرهنگی و هنری و مدیریت آن ها به واسطه نهادهای مختلف می تواند روند توسعه پدیده تئاتر را تسهیل کند.
وی با اشاره به جایگاه رفیع تئاتر دانشگاه در بدنه تئاتر کشور، عنوان کرد: وزارت علوم و فناوری یکی از مهم ترین و موثرین نهادهایی است که می تواند سیاست ها و برنامه های متعددی را در حوزه تئاتر دانشگاهی پایه گذاری و اجرا کند، چرا که این نهاد دولتی با حجم بسیاری از دانشجویان رشته های هنری به صورت مستقیم در ارتباط است.
یوسف باپیری با اشاره به این که دانشگاه مرجع اصلی تولید دانش است، تصریح کرد: در تمامی رشته های هنری و غیر هنری خلاقیت مهم ترین معیار تولید دانش و پیشرفت به شمار می آید.
وی اضافه کرد: خلاقیت نسل جوان برای تولید دانش در حوزه تئاتر می تواند بدنه تئاتر کشور را متحول کند.
این کارگردان تئاتر همچنین ادامه داد: ساز و کارهای مختلف موجود در وزارت علوم باید متوجه شوند که تئاتر پدیده ای فوق برنامه نیست.
وی با اشاره به فعالیت وزارت ارشاد در حوزه تئاتر، اظهار داشت: شایسته است که سیاست های مختلف موجود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تکیه بر ظرفیت نسل های جوان هنرمند بدنه تئاتر کشور را توسعه و ارتقا دهند.
https://teater.ir/news/14203