مارگاریتا پیانتینی و پل شاویا از انستیتو هنر درمانی پاریس در مرکز نمایش درمانی ایران حضور پیدا کردند و به بررسی آخرین فرآیندهای حوزه دراماتراپی پرداختند.
پایگاه خبری تئاتر: چهارشنبه ۲۶ دی در نشستی مشترک با حضور مجید امرایی رییس انجمن دراماتراپی ایران (DTCI) و عضو موسس اتحادیه جهانی دراماتراپی(WADT) و مارگاریتا پیانتینی مدرس، دراماتراپیست و عضو انستیتو هنر درمانی پاریس و پل شاویا کارگردان مدرس و هنر درمانگر مهمترین پیشرفتها و آخرین فرآیندهای حوزه دراماتراپی مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست ۲ ساعته امرایی با معرفی پیشینه تاریخی درمانهای غیر دارویی در ایران جایگاه بومی نمایش درمانی را تشریح کرد.
وی گفت: شیوه کاری ما مبتنیبر «تئوری نقش گزاری روانی» و «تئوری تاثیر متقابل» است که در شیوه های اجرایی و تکنیکهای مواجههمان مستتر است. ما در سرزمین «بوعلی سینا» زندگی میکنیم که روشهای درمانیاش هنوز در جهان مطرح است و درست به همین جهت ایران در منطقه یکی از کشورهایی است که به دلیل تعدد آئینهای نمایشی رویکرد درمان به روش هنر درمانی خصوصا نمایش درمانی را درک کرده است.
عضو موسس اتحادیه جهانی دراماتراپی (WADT) با تشریح فعالیت های ۲۰ ساله دراماتراپی در ایران مبادلات بینالمللی در حوزه های تعلیم و تربیت را بسیار موثر دانست و ابراز امیدواری کرد تا به زودی کارگاه های مشترک با حضور استادان خارجی در ایران برگزار شود.
در ادامه مارگاریتا پیانتینی با ارائه گزارشی از فعالیتهای انستیتو هنر درمانی پاریس تعاملات دوسویه را در پیشبرد شیوه دراماتراپی موثر دانست. وی گفت: مدد گرفتن از روشهای غیردارویی برای رفع مسائل روحی و روانی شیوه ای موثر و تعریف شده است.
این دراماتراپیست با ابراز خرسندی از برقراری ارتباطات جهانی در حوزه نمایش درمانی خواستار برپایی کارگاه های مشترک در تهران و پاریس شد.
در ادامه پل شاویا هنر را یکی از تاثیرگذارترین روشهای وجودی برای تاثیرگذاری بر انسان دانست. این آرت تراپیست با اشاره به ویژگیهای روانی هنرها در تغییر ماهیت زندگی انسان افزود: هنر در بطن وجود انسان نهفته است به همین جهت با لایههای روحی و روانی انسان ارتباط مستقیم دارد و قادر است روش های زیستی متفاوتی را به انسان معاصر عرضه کند.
پل شاویا ابراز امیدواری کرد تا به زودی نشست های بیشتری در این زمینه در ۲ کشور برپا شود.
https://teater.ir/news/17156