کارگردان نمایش افرا یا روز می گذرد گفت: جامعه ما تشنه خواندن، دیدن و شنیدن است.
پایگاه خبری تئاتر: سهیل ساعی در گفت وگو با پایگاه خبری تئاتر اظهارکرد: نمایشنامه این داستان را بهرام بیضایی نوشته است و داستان روایت دختری معلم به نام افراست که برای گذران زندگی خود و خانواده، به اجبار پیشنهاد درس دادن به شازده چلمنی را می پذیرد و در پی آن ماجراهایی بوجود می آید.
وی افزود: داستان افرا داستان دردهای مبتلابه جامعه ماست. به رغم اینکه سال ها از نوشتهشدن این نمایشنامه گذشته است، هنوز هم انگار قصه امروز ماست و جامعه ما نیازمند خواندن، شنیدن و دیدن آن است.
ساعی بیان کرد: باید افرا را ببینیم تا نیاز جامعه به معلم را درک کنیم. افرا را ببینیم تا در تاریکترین لحظهها امیدمان را از دست ندهیم حتی اگر آن امید ساخته و پرداخته ذهنمان باشد.
این کارگردان تئاتر در ادامه به بازیگران این نمایش اشاره کرد و گفت: این نمایش 16 بازیگر دارد و با توجه به نام بزرگ آقای بیضایی، انتخاب این نمایشنامه برای اجرا خالی از دلهره نبود اما به پشتوانه گروه خوبی که با من همکاری میکنند اطمینان داشتم که اجرای خوبی خواهیم داشت.
وی در ادامه به سبک و شیوه اجرای نمایش اشاره کرد و یادآور شد: این نمایش شکل روایی دارد و به صورت مونولوگ اجرا می شود.
وی ابراز کرد: همه بازیگران نمایش با مونولوگ با تماشاگران ارتباط میگیرند و به لحاظ مفهومی حالتی گزارشگونه دارد. این کار در فرم اجرایی به سمت تصویرسازی رفته و میزانسنهای متفاوتی دارد.
کارگردان نمایش افرا یا روز می گذرد همچنین به موسیقی نمایش اشاره کرد و گفت: موسیقی این کارکه به صورت پلی بک پخش میشود را آرش عزیزی ساخته است که دربازی سازی بازیگران و تقویت احساسات مخاطب تاثیر به سزایی دارد.
ساعی اضافه کرد: این اثربرای اولین بار در تماشاخانه سنگلج به روی صحنه رفت و با استقبال خوب مخاطبان همراه شد و توانست به سی و هفتمین جشنواره بین المللی فجر نیز راه پیدا کند.
وی گفت: این نمایش 27 بهمن ماه در دو سانس20 و 17 درتالار دکتر ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه می رود.
https://teater.ir/news/17883