پایگاه خبری تئاتر: منتقدان مجله رولینگ استون از جمله پیتر تریورس، کیتی والش، دیوید فیر، تیم گریرسون، امی نیکلسون و جسیکا کیانگ در واپسین روزهای آخرین سالِ دهه دومِ هزاره سوم دست به انتخاب بهترین ها دهه اخیر زده اند. در فهرست ۵۰ تایی این مجله از فیلم های ابرقهرمانی تا مستند تجربی به چشم می خورد. در این فهرست سینمای ایران نیز با «جدایی نادر از سیمین» ساخته اصغر فرهادی حضور دارد. در معرفی «جدایی» فرهادی، دیوید فیر منتقد رولینگ استون به شباهت «داستان ازدواج» فیلم موفق این روزهای نتفلیکس با این کار فرهادی پرداخته است.
فیر همچنین فیلم فرهادی را شاخصی برجسته در سینمای ایران می نامد و می نویسد این فیلم یک مثالِ عالی از آن است که چگونه می توانیم از صحنه ساده یک مکالمه یک درام خلق کنیم. فیلم «جدایی نادر از سیمین» که اولین جایزه اسکار سینمای ایران را در بخش فیلم خارجی به ارمغان آورد در این فهرست بالاتر از فیلم های مهمی مانند «مرد ایرلندی» اثر تحسین شده این روزهای سینمای جهان و همینطور «دانکرک» نولان قرار گرفته است.
فهرست ۲۵ فیلم برتر دهه ۱-«مهتاب» (۲۰۱۶) ۲-«شبکه اجتماعی» (۲۰۱۰) ۳-«موتورهای مقدس» (۲۰۱۲) ۴-«بچگی» (۲۰۱۴) ۵-«برو بیرون» (۲۰۱۷) ۶-«تونی اردمن» (۲۰۱۶) ۷-«مرشد» (۲۰۱۲) ۸-«رُما» (۲۰۱۸) ۹-«مدمکس: جاده خشم» (۲۰۱۵) ۱۰-«کارول» (۲۰۱۵) ۱۱-«نخ خیال» (۲۰۱۷) ۱۲-«انگل/ پارازیت» (۲۰۱۹) ۱۳-«جدایی نادر از سیمین» (۲۰۱۱) ۱۴-«درون لوین دیویس» (۲۰۱۳) ۱۵-«چهره ها روستاها» (۲۰۱۷) ۱۶-«۱۲ سال بردگی» (۲۰۱۳) ۱۷-«زمستان استخوان سوز» (۲۰۱۰) ۱۸-«زیر پوست» (۲۰۱۳) ۱۹-«انومالیسا» (۲۰۱۵) ۲۰-«مرد ایرلندی» (۲۰۱۹) ۲۱-«سوختن» (۲۰۱۸) ۲۲-«لیدی برد» (۲۰۱۸) ۲۳-«دانکرک» (۲۰۱۷) ۲۴-«عمل کشتن» (۲۰۱۲) ۲۵-«سلما» (۲۰۱۴) از دیگر فیلم های شاخص حاضر در فهرست پنجاه تایی این مجله می توان به «جنگ سرد» پاوو پالیکوفسکی در جایگاه ۲۷، «خرچنگ» یورگوس لانتیموس در جایگاه ۳۳، «عشق» هانکه در جایگاه ۴۳ و «روزی روزگاری در هالیوود» تارانتینو در جایگاه چهل و نهم اشاره کرد. در این فهرست فیلم ابرقهرمانی تحسین شده «پلنگ سیاه» نیز جایگاه پنجاهم را از آن خود کرد.