پایگاه خبری تئاتر: حمید شریف زاده بازیگر تئاتر و تلویزیون که مسئولیت برگزاری کارگاه خیریه تولید ماسک را به عهده دارد ضمن تشریح نحوه برپایی این کارگاه توضیح داد: طی روزهای گذشته با حمایت بنیاد فرهنگی هنری رودکی کارگاه خیریه تولید ماسک با شعار «با همدلی در برابر هجوم کرونا پیروزیم» در تالار حافظ راه اندازی شده که طی آن تعدادی از هنرمندان تئاتر، تلویزیون و موسیقی به همراه جمعی از کارکنان معاونت هنری وزارت ارشاد و بنیاد فرهنگی هنری رودکی به صورت کاملا رایگان و داوطلبانه در تالار حافظ حضور پیدا کرده و تولید و ساخت ماسک مشارکت دارند.
وی ادامه داد: من قبل از برگزاری این کارگاه مسئولیت برپایی یک کارگاه خیریه دیگر در شرق تهران را به عهده گرفتم که در این کارگاه نیز تعدادی از شهروندان انسان دوست تهرانی به کمک ما آمدند و در این کارگاه حضور جدی پیدا کردند. این در حالی بود که برپایی یک کارگاه دیگر در مرکز تهران با توجه شرایط فعلی بسیار لازم بود. بنابراین رایزنی خودم را برای در اختیار گرفتن تعدادی از اماکن هنری نقاط مرکزی شهر آغاز کردم که از همان ابتدا دوستان حوزه هنری برای میزبانی اعلام آمادگی کردند اما به دلیل اینکه تعداد چرخ خیاطی های حوزه هنری برای راه اندازی کارگاه بسیار محدود بود، نتوانستیم تا در این مجموعه شرایط کارگاهی را مستقر کنیم.
این بازیگر اظهار کرد: با توجه به این محدودیت ها بود که برخی از دوستان از جمله اتابک نادری پیشنهاد دادند تا با بنیاد رودکی مذاکراتی را آغاز کنیم که پس از انجام مذاکرات لازم با آقای مسگرخویی از معاونان بنیاد صحبت هایی را شروع کردیم که خوشبختانه به نمایندگی از مجموعه از این ابتکار استقبال کرده و تالار حافظ را برای اجرای این پروژه در اختیار ما قرار دادند. این در حالی است که علاوه بر اختصاص مکان حدود ۲۷ دستگاه چرخ خیاطی هم از سوی بنیاد در اختیار ما قرار گرفت و پس از تجهیز موارد فنی مربوط راه اندازی کارگاه، پارچه و مواد دیگر را از جای دیگری تامین و کار را آغاز کردیم.
شریف زاده با اشاره به نحوه حضور داوطلبانی که برای فعالیت در این کارگاه اعلام آمادگی کردند، بیان کرد: در روزهای گذشته تعدادی از هنرمندان تئاتر، موسیقی و تلویزیون برای حضور در این کارگاه ها آمادگی خود را اعلام کردند که برای من بسیار ارزشمند بود اما جالب است بدانید که در همین بین کارکنان معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد رودکی و حتی تعدادی از شهروندان تهرانی که شغل فرهنگی ندارند با جان و دل حاضر شدند که در این مجموعه حضور پیدا کنند.
سرپرست کارگاه خیریه تولید ماسک در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفته یک گروه درمانی و نظارتی از وزارت بهداشت و نهادی ذی ربط در طول برگزاری این کارگاه به صورت مستمر نظارت های بهداشتی خود را انجام داده و نسبت به گند زدایی و استریل تالار حافظ و تست پزشکی از داوطلبان اقدام کرده اند که جا دارد از همه این عزیزان قدردانی کنم. این در حالی است که تمامی این ماسک ها پس از تولید به مجموعه های بهداشتی برای گذر از پرتو و دیگر اقدامات استاندارد سازی ارسال می شود. به هر ترتیب ما طی برگزاری این کارگاه آمادگی داریم تا روزی ۱۰ هزار ماسک تولید کنیم و امیدوارم شرایط به گونه ای هدایت شود که بتوانیم با حضور بیشتر داوطلبان امکانات بیشتری را هم برای توزیع داشته باشیم.
وی گفت: اکنون علاوه بر اینکه خودمان روی توزیع درست این ماسک ها و بسته های بهداشتی در تهران نظارت مستقیم داریم، شرایطی را هم فراهم ساختیم که این بسته ها به استان های دیگر از جمله سیستان و بلوچستان نیز ارسال شود. اما استمرار این شرایط نیز نیازمند همکاری و مشارکت بیشتر هنرمندان و داوطلبان است که بتوانیم ساعت های بیشتری را برای تولید داشته باشیم تا تعداد بیشتری از این بسته ها تولید شود. به هر حال ما و دوستان در مجموعه بنیاد رودکی آماده میزبانی از داوطلبانی هستیم که شرایط حضور در این کار خیریه را دارند تا بتوانیم این جریان انسان دوستانه را گسترش دهیم.
شریف زاده در پایان با انتقاد از گرانی برخی اقلام بهداشتی پس از شیوع ویروس کرونا تصریح کرد: متاسفانه پس از اینکه ماجرای بیماری کووید-۱۹ شیوع پیدا کرد قیمت اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده به شکل خیره کننده ای افزایش پیدا کرد و ما مجبور شدیم برای تکمیل این بسته های بهداشتی برخی از آنها با افزایش تقریبا ۱۰ برابری قیمت خریداری کنیم اما این شرایط هم قطعا وقفه ای برای کاری که شروع کردیم ایجاد نخواهد کرد. در این راه از همه خیرین و هنرمندانی که می توانند در این حرکت انسان دوستان کمک کنند می خواهیم تا در حد توانشان همراه این پویش باشند.
منبع: خبرگزاری مهر