پایگاه خبری تئاتر: حمیده بانو عنقا گفت: در آخرین تماسی که با آقای حقشناس ـ رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ـ داشتم و پیگیر این موضوع بودم، ایشان اعلام کرد کرونا تمام برنامههای شورای شهر را تغییر داده و به همین دلیل، نامگذاری خیابان به نام هنرمندان نیز با تاخیر انجام خواهد شد.
او اضافه کرد: البته آقای حقشناس تاکید داشت که نامگذاری خیابان اکبر رادی در اولویت است ولی در هر حال در شرایط پیچیده فعلی، همه چیز تحت تاثیر کروناست.
به تازگی نیز بهزاد صدیقی - سخنگو و مدیر اجرایی هیات مدیره بنیاد رادی - اعلام کرد که سومین دوره جشنواره تئاتر اکبر رادی، امسال قطعا برگزار نمیشود چرا که در وضعیت همهگیری کرونا و به دلیل نامعلوم بودن زمان پایان آن، برگزاری این جشنواره امکانپذیر نیست و هیات مدیره بنیاد رادی ترجیح میدهد این جشنواره را در شرایط امنتری برگزار کند.
اوایل اسفند ماه سال گذشته که مراسم پایانی دومین دوره این جشنواره با حضور محمد جواد حقشناس در تماشاخانه برگزار شد، اعلام شد خیابان "یگانه" در نزدیکی خانه هنرمندان ایران به نام زنده یاد اکبر رادی نامگذاری میشود.
شرکتکنندگان حاضر در این مراسم به یاد دارند که همین برنامه نیز زیر سایه سنگین کرونا برگزار شد و در طول برنامه بارها به برگزیدگان تاکید شد از دست دادن و روبوسی با هیات داوران خودداری کنند.
در همین برنامه نخستین اطلاعیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تعطیلی تمام فعالیتهای فرهنگی و هنری به دلیل گسترش کرونا اعلام شد ولی شاید آن زمان کسی تصور نمیکرد این ویروس ذرهبینی این چنین ماندگار شود و بعد از گذشت شش ماه همچنان یکهتازی کند.
اکبر رادی یکی از ستونهای مهم ادبیات نمایشی ایران، زاده دهم مهر سال ۱۳۱۸ در شهر مه گرفته رشت است که با نگارش نمایشنامههایی همانند «پلکان»،«روزنه آبی»،«منجی در صبح نمناک»،«لبخند باشکوه آقای گیل»،«آمیز قلمدون»،«ملودی شهر بارانی»،«شب روی سنگفرش خیس»،«از پشت شیشهها»،«باغ شبنمای ما» و ... بخش مهمی از نمایشنامههای رئالیستی ایران را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است. از او به عنوان چخوف تئاتر ایران یاد میشود.
اکبر رادی ۵ دی ماه ۱۳۸۶ بعد از مدتی بیماری درگذشت.
منبع: خبرگزاری ایسنا