چارسو پرس: این هنرمند پیشکسوت می گوید: خوشبختانه سال گذشته توانستیم به همت آقای منصور خلج که درباره دیگر هنرمندان هم آثاری را منتشر کرده اند، زندگی نامه هنری آقای رشیدی را آماده کنیم.
او ادامه می دهد: این کتاب بیشتر بر فعالیتهای نمایشی آقای رشیدی تمرکز دارد اما مطالبی هم درباره سال های آغازین فعالیت ایشان در سینما و نیز زندگی خصوصی شان دارد.
برومند درباره زمان انتشار این کتاب توضیح می دهد: کتاب آماده شده و قرار است به همت انجمن نمایش منتشر شود. خیلی علاقه مند بودیم این کتاب همزمان با سالروز تولد ایشان رونمایی شود ولی به دلیل تغییر و تحولات اداره کل هنرهای نمایشی و جا به جایی مدیران، طبیعتا انتشار این کتاب هم مدتی به تاخیر می افتد اما امیدواریم و پیگیریم که این کتاب همزمان با ۵ شهریور ماه، سالروز درگذشت ایشان منتشر شود.
او که بعد از درگذشت داود رشیدی، نشان این هنرمند را به یاد او و در سالروز درگذشت این هنرمند به بعضی چهره های فرهنگی و هنری اهدا می کرد، درباره تداوم این برنامه نیز می گوید: در سه سال گذشته، کرونا، اجازه نداد که این برنامه را برگزار کنیم و حالا هم مشکلات دیگری هست که بهتر دیدیم امسال هم این برنامه برگزار نشود. به هر حال کسانی که از دنیا می روند، اگر کار موثری انجام داده باشند، نامشان باقی می ماند.
برومند همچنین خوشنود است که به همت موزه سینما بخشی از وسایل داود رشیدی در ویترینی که به نام این هنرمند نامگذاری شده، در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می گیرد.
داود رشیدی زاده ۲۵ تیر ماه ۱۳۱۲ بود که روز پنجم شهریور ۱۳۹۵ درگذشت.
او در سال های پر شمار فعالیت خود علاوه بر بازی در تئاتر، سینما و تلویزیون آثار نمایشی بسیاری را ترجمه و کارگردانی کرد.
این هنرمند پیشکسوت در فعالیتهای صنفی نیز حضوری موثر داشت و سال ها ریاست انجمن بازیگران خانه سینما را عهده دار بود.
رشیدی در سال های پیش از انقلاب مدیریت بخش سرگرمی های تلویزیون را بر عهده داشت که حضور موثرش در این سمت موجب گسترش فعالیتهای نمایشی در تلویزیون شد که از این راه، عموم مردم کشور با تماشای تئاترهای زنده تلویزیونی از این هنر بهره مند بودند.
رشیدی در همان مقطع گروه کودک را هم فعال کرد و نخستین برنامه های کودک در تلویزیون در دوره مدیریت او ساخته و پخش شد.