سه سال اخیر، دوران اوج سریالسازی در ایران بوده. در این میان تلویزیون و شبکهنمایشخانگی در این میدان رقابت میکردند.
چارسو پرس: در سه سالی که از شروع قرن جدید میگذرد، مخصوصا پس از موج سریالسازی در شبکه نمایشخانگی، سیل عظیمی از از مجموعههای نمایشی راهی خانههای مردم شدند. تلویزیون که تا اواسط دهه ۹۰ یکهتاز سریالسازی در ایران بود، در طی نیمه دوم دهه ۹۰ یک رقیب پیدا کرد به نام شبکهنمایشخانگی. اما با شکلگیری پلتفرمها و دسترسی آسان به سریالهای این مجموعهها، دیگر تلویزیون کار بسیار سختی داشت.
سه سال اخیر، دوران اوج سریالسازی در ایران بوده. در این میان تلویزیون و شبکهنمایشخانگی در این میدان رقابت میکردند. اما در میان حجم زیاد تولیدات سریالی در رسانههای کشور، تعدادی از آنها از کیفیت و محبوبیت بیشتری برخوردار بودند. مجموعههایی که میتوان از آنها به عنوان بهترین سریالهای ایرانی جدید یاد کرد. (سریالها براساس سال پخش و براساس حروف الفبا دستهبندی شده)
لیست بهترین سریالهای ایرانی جدید (۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳)
۱- «آنها» / پلتفرم نمایشخانگی فیلمنت
- کارگردان: میلاد جرموز، مهدی آقاجانی
- نویسنده: سروش روحبخش
- بازیگران: نورا هاشمی، محمد بحرانی، آناهیتا افشار، حسام محمودی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 7.۲ از ۱۰
این مجموعه اولین سریالی بود که از پلتفرم فیلمنت پخش شد. سریالی ترسناک و اپیزودیک که در هر قسمت سراغ یک داستان میرفت. «آنها» براساس استانداردهای ژانر وحشت در جهان ساخته شده بود و آنهایی که علاقمند این ژانر بودن توانستند از مخاطب این مجموعه باشند. «آنها» اولین تجربه تهیهکنندگی پرویز پرستویی در زمینه سریالسازی هم بود که در ۱۰ قسمت منتشر شد.
۲- «برف بیصدا میبارد» / شبکه ۳ سیما
- کارگردان: پوریا آذربایجانی
- نویسنده: مسعود بهبهانینیا
- بازیگران: الیکا عبدالرزاقی، پوریا پورسرخ، فرهاد آییش، آتیلا پسیانی
«برف بیصدا میبارد» براساس فرمول مورد استقبال سالهای اخیر، یعنی سیر تحول یک خانواده در طی تاریخ معاصر در دهه ۶۰، ۷۰ تا دهه ۹۰ به قلم مسعود بهبهانینیا نوشته شد. مجموعهای رئال و درام خانوادگی درباره اختلافات و قهر و آشتیهای یک خانواده است. با وجود نقدهای زیادی که به این سریال وارد شد و افت میزان مخاطب تلویزیون از سال ۱۳۹۸، اما «برف بیصدا میبارد» قصهای برای روایت داشت که برای دوستداران داستانهای خانوادگی جذاب بود.
۳- «جیران» / پلتفرم نمایشخانگی فیلیمو
- کارگردان: حسن فتحی
- نویسنده: احسان جوانمرد
- بازیگران: بهرام رادان، پریناز ایزدیار، مریلا زارعی، رعنا آزادیور
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۸ از ۱۰
زندگی ناصرالدینشاه قاجار یکی از قصههای مورد علاقه فیلمسازان و سریالسازان ایرانی است. تا به حال نمونههای مختلفی از فیلم و سریال درباره این شخصیت ساخته شده. شاید «جیران» از نظر ارجاعات تاریخی و ساختار از برخی از این آثار در رتبه پایینتری قرار بگیرد. اما این سریال اولین مجموعهای در ایران بود که به جای مسایل سیاسی و تاریخی سراغ حرمسرای شاه قاجار رفته بود. جایی که داستانهای دیدنی داشت و برای مخاطب جذاب بود.
۴- «خاتون» / پلتفرم نمایشخانگی نماوا
- کارگردان: تینا پاکروان
- نویسنده: تینا پاکروان
- بازیگران: نگار جواهریان، اشکان خطیبی، بابک حمیدیان
- امتیاز سایت IMDB به سریال: ۷.۶ از ۱۰
«خاتون» قصه زندگی یک زن در روزهای اشغال ایران توسط انگلیس و شوروی در شهریور ۱۳۲۰ است. زنی که در بحبوحه جتگ به دلیل بیماری فرزندش را از دست میأهد، از همسرش طلاق میگیرد و آواره میشود. یکی از ویژگیهای مهم و برجسته این سریال، وفاداری به تاریخ و تصویری جذاب از یک عشق در دل جنگ است. سریال «خاتون» پس از پخش استانداردهای مجموعههای تاریخ معاصر را در ایران تا حد زیادی بالا برد.
۵- «راز بقا» / پلتفرم نمایشخانگی فیلمنت
- کارگردان: سعید آقاخانی
- نویسنده: امیر وفایی
- بازیگران: بهرام افشاری، حسن معجونی، سعیدآقاخانی، نیما شعباننژاد
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۵ از ۱۰
داستان درباره پسر جوانی است که نمیمیرد. او در خانوادهای عجیب بزرگ شده که برادرش توهم نماینده مجلس شدن دارد و همه چیز حول این ماجراها میگردد. «راز بقا» اولین سریال »کمدی» پلتفرم فیلمنت که با بازی بهرام افشاری و حسن معجونی در نقشهای اصلی توانست مخاطبان زیادی را به خود جلب کند. طنز موقعیتی که امضای کارهای سعید آقاخانی است پای این کار بود و مخاطب کاریهای تلویزیونی او را به سمت شبکه نمایشخانگی کشاند.
۶- «زخم کاری» / پلتفرم شبکه نمایشخانگی فیلیمو
- کارگردان: محمدحسین مهدویان
- نویسنده: جمعی از نویسندگان
- بازیگران: جواد عزتی، رعنا آزادیور، هانیه توسلی، کامبیز دیرباز، مهراوه شریفینیا
- امتیاز سایت IMDB به سریال: ۷.۲ از ۱۰
یکی از سریالهای مشهور دنبالهدار شبکه نمایشخانگی در سالهای اخیر، «زخمکاری» است. مجموعهای که فصل اول آن براساس رمان «بیست زخم کاری» محمود حسینیزاد در سال ۱۴۰۰ ساخته و پخش شد. اما فصلهای بعدی آن با برداشتهایی از داستانهای شکسپیر و توسط نویسندگان دیگر نوشته میشد. «زخم کاری» در فصل اول به یکی از آثار قابل توجه که از فساد اقتصادی صحبت میکرد تبدیل شد. اما در فصل دوم به شدت افت کرد. این روزها هم خبر میرسد که فصل چهار آن با نام مجازات به زودی آماده و راهی پلتفرم خواهد شد. «زخم کاری» تعدادی از ترانههای خاطره انگیز سریالهای ایرانی را هم دارد.
۷- «زیرخاکی» / شبکه ۳ سیما
- کارگردان: جلیل سامان
- نویسنده: جلیل سامان
- بازیگران: پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، گوهر خبراندیش، هادی حجازیفر
یکی از مجموعههای کمدی پر طرفدار در سالهای اخیر در تلویزیون، سریال «زیرخاکی» بود. سریالی که در چهارفصل داستان یک مرد قاچاقچی عتیقه را در دو دهه ۵۰ و ۶۰ روایت میکرد. فصل اول این سریال سال ۱۳۹۹ پخش شد و در زمان پخش بسیار مورد توجه قرار گرفت. فریبرز باغبیشه، به دلیل قاچاق عتیقه دستگیر میشد و در فصل دوم به زندان میافتاد و با انقلاب و شروع جنگ روبهرو میشد. «زیرخاکی» بر بازی زوج کمدی پزمان جمشیدی و ژاله صامتی سوار بود. زوجی دوست داشتنی که پس از این سریال به شهرت رسیدند. پخش آخرین فصل این مجموعه در سال ۱۴۰۳ به پایان رسید.
۸- «خسوف» / پلتفرم نمایش خانگی نماوا
- کارگردان: مازیار میری
- نویسنده: حسین ترابنژاد، همایون اسعدیان
- بازیگران: امین تارخ، مینو شریفی، سجاد بابایی، علی عمرانی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۱ از ۱۰
یک قصه رئال از تداخل یک عشق قدیمی با یک رابطه عاشقانه جدید که باعث به وجود آمدم اتفاقاتی غیرمنتظره میشود، ساختار داستان سریال «خسوف» را تشکیل میدهد. این مجموعه اولین سریال مازیار میری در شبکه نمایشخانگی بود که توانست نظر مخاطبان را جلب کند. از ویژگیهای این سریال، بهره گرفتن از بازیگران شناخته نشدهای بود که در این مجموعه استعداد خود را به نمایشگذاشتند. این رویه بر خلاف سایر مجموعههایی بود که با گروه بزرگی از بازیگران چهره و مشهور در شبکهنمایشخانگی به نمایش در میآمد.
بهترین سریالهای ایرانی جدید، پخش در سال ۱۴۰۱
۹- «آکتور» / پلتفرم نمایشخانگی نماوا
- کارگردان: نیما جاویدی
- نویسنده: نیما جاویدی
- بازیگران: نوید محمدزاده، احمد مهرانفر، هانیه توسلی، هستی مهدویفر
- امتیاز سایت IMDB به سریال: ۶.۷ از ۱۰
«آکتور» قصهای از مشکلات چند بازیگر با استعداد را رویات میکند که در مسیر کار خود برای اینکه بتوانند روزگار بگذرانند، پول میگیرند و نقش بازی میکنند. این شغل عجیب، دردسرهایی هم برای آنها به همراه دارد که قصهرا پیش میبرد. این سریال اولین تجربه نیما جاویدی در سریالسازی بود که با داستان و شکل روایتی متفاوت، مخاطب خاص خودش را داشت. «آکتور» اولین سریال ایرانی است که توسط شبکه آرته خریداری شد و در فرانسه و آلمان به شکل گستردهای پخش شد.
۱۰- «آقای قاضی» / شبکه دو سیما
- کارگردان: سجاد مهرگان
- نویسنده: سیدمحمد حسینی
- بازیگران: بهزاد خلج، کیومرث مرادی، امین میری
یکی از سریالهای متفاوت سالهای اخیر تلویزیون که شاید از نظر کیفی، با نقد رو به رو بود، اما ساختاری متفاوت داشت. این سریال روند رسیدگی به پروندههای مختلف را در دادگاه توسط یک قاضی نشان میدهد. در واقع تنها بازیگر ثابت این سریال بهزاد خلج است که در نقش قاضی در این مجموعه درام و مستند بازی میکرد. پخش «آقای قاضی» دو سال طول کشید و در تابستان ۱۴۰۳ به پایان رسید.
۱۱- «پوست شیر» / پلتفرم نمایشخانگی فیلمنت
- کارگردان: جمشید محمودی
- نویسنده: جمشید محمودی و رضا بهاروند
- بازیگران: هادی حجازیفر، شهاب حسینی، پانتهآ بهرام، مهرداد صدیقیان
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 8.۱ از ۱۰
برادران محمودی از جمله سریالسازان پرکار یک دهه اخیر درتلویزیون و شبکهنمایشخانگی بودهاند. «پوست شیر» اولین تجربه این دو در نمایشخانگی بود که به دلیل داستان معمایی و پرکشش آن بسیار مورد توجه قرارگرفت و باعث دیده شدن پلتفرم فیلمنت هم شد. داستان دزدیدن، تجاوز و کشتن یک دختر جوان و استیصال و تلاش پدری برای یافتن دخترش، ماجرای اصلی «پوست شیر» را تشکیل میداد.
۱۲- «خوشنام» / شبکه یک سیما
- کارگردان: علیرضا نجفزاده
- نویسنده: محسن کیایی
- بازیگران: حمید لولایی، فریده سپاهمنصور، هومن حاجیعبدالهی، عباس جمشیدیفر
سریال مناسبتی «خوشنام» در ماه رمضان که با فروردین سال ۱۴۰۱ مصادف شده بود روی آنتن شبکه یک رفت. در میان موج کوچ بسیاری از سریالسازان و فیلمسازان به سوی شبکه نمایشخانگی، علیرضا نجفزاده یک سریال خانوادگی کمدی را جلوی دوربین برده بود که دو برگ برنده هومن حاجی عبدالهی و عباس جمشیدیفر را در کنار هم داشت. این سریال درباره یک فرد خلافکار بود که میخواست گذشتهاش را جبران کند. «خوشنام» از آخرین مجموعههای کمدی مورد توجه تلویزیون با حضور تعداد زیادی از بازیگران کمدی هم محسوب میشود.
۱۳- «خون سرد» / پلتفرم نمایشخانگی فیلمنت
- کارگردان: امیرحسین ترابی
- نویسنده: علیرضا عطاالله تبریزی و محمدمهدی عزیزمحمدی
- بازیگران: امیر آقایی، شهرام حقیقتدوست، سارا بهرامی، سارا رسولزاده
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۴ از ۱۰
«خون سرد» با تلفیق دو سریال مشهور «دکتر دکستر» و «هانیبال»، یک داستان ایرانیزه شده جنایی را روایت میکرد. قصه درباره یک پزشک قانونی است که خود قاتل است. این سریال یکی از اولین سریالهایی بود که در این ژانر به قتلهای سریالی پرداخته بود. سریال در اوج اتفاقات سال ۱۴۰۱ به نمایش درآمد و شاید یکی از دلایلی که کمتر دیده شد همین بود.
۱۴- «رهایم کن» / پلتفرم نمایش خانگی فیلیمو
- کارگردان: شهرام شاهحسینی
- نویسنده: مجید مولایی
- بازیگران: محسن تنابنده، هوتن شکیبا، هدی زینالعابدین و بابک کریمی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: ۶.۲ از ۱۰
تجربه موفق ساخت «میخوام زنده بمانم» از یک قصه عاشقانه در دل تاریخ، باعث شد شهرام شاهحسینی یک سال پس از آن «رهایم کن» را جلوی دوربین ببرد. داستان این سریال در دهه ۵۰ و در یک روستا میگذشت. روستایی که ماجرای ارباب رعیتی در آن بسیار پررنگ بود. اما قصه اصلی درباره دو برادر بود که همزمان عاشق یک دختر شده بودند. این عشق بسیاری از معادلات و روابط خانوادگی را تحت الشعاع قرار داده بود. «رهایم کن» جزو مجموعههای موفق و پربیننده نمایشخانگی در چند سال اخیر بود که در زمستان ۱۴۰۱ منتشر شد.
۱۵- «روزی روزگاری مریخ» / پلتفرم نمایش خانگی فیلیمو و نماوا
- کارگردان: پیمان قاسمخانی و محسن چگینی
- نویسنده: جمعی از نویسندگان به سرپرستی پیمان قاسمخانی
- بازیگران:سام درخشانی، ویشکا آسایش، امیر نوروزی، بهادر مالکی، امیرمهدی ژوله
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۸ از ۱۰
یکی از سریالهای کمدی ایرانی نوستالژیک، داستان «روزی روزگاری مریخ» در ۴۰۰ سال آینده در مریخ میگذرد. یک مرد زمینی براثر اتفاقاتی از سال ۱۴۰۰ به آن دوران رفته. در مریخ کلیشه برعکس رایج است. قوانین همه برعکس امروز است و این مسایل باعث ایجاد کمدی در این مجموعه شده. «روزی روزگاری مریخ» پس از تجربه شکست قاسمخانی در ساخت سریال «خوب بد جلف» برای نمایشخانگی دوباره او را احیا کرد و نشان داد هنوز هم استعداد او در خلق کمدیهای متفاوت وجود دارد.
۱۶- «شبکه مخفی زنان» / پلتفرم نمایشخانگی نماوا
- کارگردان: افشین هاشمی
- نویسنده: محمد رحمانیان
- بازیگران: سیامک انصاری، لیلا حاتمی، مهدی هاشمی، شبنم مقدمی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۴ از ۱۰
یک قصه کمدی فانتزی از دل روزهای حکومت پهلوی اول بر ایران درباره مردی که به سختی در پی پسر دار شدن است، اما چهار زن او دخترزا هستند. حاج محمد زنبورکچی شخصیت اصلی این سریال پس از ۴ زن، حالا چشمش به دنبال یک زن فرنگرفته سانتیمانتال است. این روایت در بستر تاریخ در دهه ۱۳۱۰اتفاق میافتد. «شبکه مخفی زنان» برای آنهایی که به تاریخ علاقه دارند و شخصیتهای فرهنگی تاریخی را میشناسند یکی از مجموعههای پرطرفدار با ساختاری نو بود. اما تهمتها و ممیزیها باعث شد، پخش آن چندپاره شود. با این حال مخاطبان خودش را به دست آورد.
۱۷- «میخواهم زنده بمانم» / پلتفرم نمایش خانگی فیلیمو
- کارگردان: شهرام شاهحسینی
- نویسنده: مجید مولایی، پویا سعیدی
- بازیگران: حامد بهداد، سحر دولتشاهی، پدرام شریفی، آزاده صمدی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 6.۳ از ۱۰
«میخواهم زنده بمانم» یکی از عاشقانههای محبوب شبکهنمایش خانگی در این سالها و یکی از بهترین سریالهای فیلیمو است. قصه درباره دختری است که برای جان پدرش از اعدام مجبور میشود عشقش را زیرپا بگذارد و همسر مردی شود که آزادی پدرش در دستان او است. این سریال در زمان پخش با حاشیههای فراوانی روبهرو شد، اما کشش داستانی و مثلث عشقی که به وجودآورده بود، مخاطبان بسیاری را جذب آن کرد. این سریال در بهار ۱۴۰۱ منتشر شد و چندباری هم به دلایل مختلف جلوی پخش آن گرفته شد. اما در نهایت با پایانبندی قابل قبولی پخش آن به پایان رسید.
۱۸- «یاغی» / پلتفرم نمایش خانگی فیلیمو
- کارگردان: محمد کارت
- نویسنده: حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری
- بازیگران: پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی، علی شادمان، امیرجعفری
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 6.۵ از ۱۰
از پرمخاطبترین سریالهای سال ۱۴۰۱ که توانست با یک داستان پیچیده معمایی و با رگههای عاشقانه از مردم پایینشهر بسیار مورد توجه قرار بگیرد. این سریال اقتباسی از یک رمان ایرانی بود و داستان جوانی را روایت میکرد که برای رسیدن به عشقش از هیچ تلاشی دریغ نکرد. اما در مسیر ورزش با گروهی قاچاقچی کوکایین روبهرو شده بود.
بهترین سریالهای ایرانی جدید، پخش در سال ۱۴۰۲
۱۹- «دفتر یادداشت» / پلتفرم نمایش خانگی فیلمنت
- کارگردان: کیارش اسدیزاده
- نویسنده: مسعود خاکباز
- بازیگران: رضا عطاران، حسن معجونی، الهام پاوهنژاد، مینا ساداتی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 6.۳ از ۱۰
یکی از سریالهای کمدی متفاوت سالهای اخیر که بعد از ۱۰ سال پای رضا عطاران را به بازی در یک سریال باز کرد. عطاران که زمانی بمب گیشه بود، سالها از بازی در سریال و مجموعهها فاصله گرفته بود و با بازی در نقش ایرج مجد در سریال «دفتر یادداشت» دوباره قدرت بازی کمدی رئال خود را در میانسالی به همه ثابت کرد. این مجموعه قصه یک مامور آگاهی کهنهکار است که دچار فراموشی شده اما هنوز هم سرش برای حل پروندههای جنایی درد میکند.
۲۰- «افعی تهران» / پلتفرم نمایش خانگی فیلمنت
- کارگردان: سامان مقدم
- نویسنده: پیمان معادی
- بازیگران: پیمان معادی، سحر دولتشاهی، آزاده صمدی، بهادر مالکی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 7.۳ از ۱۰
از آخرین سریالهایی بود که در سال ۱۴۰۲ منتشر شد. سریالی که با داستان معمایی و جنایی به شدت مورد توجه قرار گرفت و ساختاری متفاوت از آثار دیگر شبکهنمایش خانگی داشت. «افعی تهران» داستان یک قاتل زنجیرهای بود که پلیس و یک منتقد سینما به دنبال آن بودند. آرمان بیانی منتقد بداخلاق و مشهور قصد ساخت فیلمی براساس زندگی این قاتل سریالی داشت. اما رد این میان خودش هم مشکلاتی داشت که داستان سریال را پیش میبرد.
۲۱- «سرزمین مادری» / شبکه سه سیما
- کارگردان: کمال تبریزی
- نویسنده: علیرضا طالبزاده
- بازیگران: شهاب حسینی، محسن تنابنده، نیکی کریمی، علی شادمان
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۸ از ۱۰
«سرزمین مادری» یکی از پرحاشیهترین محصولات تلویزیون در دو دهه اخیر است که در یک شرایط متفاوت، میتوانست به یکی از محبوبترین سریال های ایرانی دههی ۹۰ تبدیل شود. این مجموعه که با نام «سرزمین کهن» نزدیک به ۱۰ سال در روند ساخت قرار داشت، به دلیل یک سوتفاهم ۱۰ سال هم در توقیف گذارند تا اینکه بالاخره در مهر ۱۴۰۲ به صورت کامل و در سه فصل پخش آن آغاز شد. این سریال درباره چند دهه از زندگی یک پسر به نام رهی است که در بستر حوادث تاریخی که در ایران از دهه ۲۰ به بعد اتفاق میافتد حضور دارد. پخش این سریال تا تابستان ۱۴۰۳ به طول انجامید.
۲۲- «گناه فرشته» / پلتفرم نمایش خانگی فیلیمو
- کارگردان: حامد عنقا
- نویسنده: حامد عنقا
- بازیگران: شهاب حسینی، امیرآقایی، لادن مستوفی، پردیس پورعابدینی
یک قصه جنایی ترکیب شده با مثلث عشقی که با غافلگیریهای پشت سر هم برای مخاطب توانست مورد توجه قرار بگیرد. با وجود اینکه قصه پر از حفره بود اما یک عشق خارج از عرف و زندگی عجیب یک وکیل دادگستری این سریال را به یک مجموعه پرمخاطب تبدیل کرد. البته «گناه فرشته» نتوانست به موفقیت سریال «آثازاده» تجربه قبلی عنقا در شبکه نمایشخانگی برسد.
۲۳- «مگه تموم عمر چند بهاره؟» / پلتفرم نمایشخانگی فیلیمو و نماوا
- کارگردان: سروش صحت
- نویسنده: سروش صحت و ایمان صفایی
- بازیگران: مجید یوسفی، علی مصفا، آناهیتا افشار، کاظم سیاحی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 5.۶ از ۱۰
طنز سریالها و فیلمهای سروش صحت منحصر به خودش است. یک کمدی ترکیب شده با بیخیالی و زندگی روتین آدمهای معمولی. بعد از موفقیت «لیسانسهها» در تلویزیون، صحت «مگه تموم عمر چند بهاره؟» را به عنوان اولین تجربه سریالسازیاش در شبکه نمایشخانگی جلوی دوربین برد و با همان طنز متفاوتش مورد استقبال کسانی که طرفداران این نوع کمدی بودند قرارگرفت. این سریال داستان یک خانواده است که به دلیل مسایلی درگیر یک سری اتفاقات کمدی میشوند.
بهترین سریالهای ایرانی جدید، پخش در سال ۱۴۰۳
۲۴- «جنگل آسفالت» / پلتفرم نمایشخانگی نماوا
- کارگردان: پژمان تیمورتاش
- نویسنده: پژمان تیمورتاش
- بازیگران: نوید محمدزاده، فرشته حسینی، امیر جعفری، ریما رامینفر
«جنگل آسفالت» شروع بسیار خوبی داشت و با یک قصه پیچیده اما جذاب، مخاطب را جذب میکرد. بازی امیر جعفری در نقش یک خلافکار مستاصل و ریما رامینفر جلوه دیگری به سریال داده بود. بچههای این خلافکار گم و دزدیده شده بودند و باید برای پیدا کردن آنها تلاش میکرد. از سوی دیگر قصه یک عشق هم در بدنه داستان وجود داشت. جنگل آسفالت تا میانه خوب پیشرفت و در کنار مجموعههای دیگر نمایشخانگی دیده شد. اما ناگهان و زمانی که داستان در اوج خودش بود و بعد از پخش ۱۴ قسمت ناگهان به پایان رسید.
۲۵- «در انتهای شب» / پلتفرم نمایشخانگی فیلمنت
- کارگردان: آیدا پناهنده
- نویسنده: آیدا پناهنده و ارسلان امیری
- بازیگران: پارسا پیروزفر، هدی زینالعابدین، پدرام شریفی، سحر گلدوست
- امتیاز سایت IMDB به سریال: 7.۶ از ۱۰
داستان زندگی یک زوج جوان در طبقه متوسط این روزهای ایران که به دلیل عدم درک متقابل و مسایل مالی تصمیم میگیرند از هم جدا شوند. این جدایی مشکلات روحی و تغییراتی را در روند زندگی این زوج به وجود میآورد که داستان سریال را تشکیل میدهد. «در انتهای شب» یکی دیگر از بهترین سریالهای ایرانی جدید است که به دلیل روایت یک داستان معمولی از زندگی مردم عادی جامعه بسیار مورد توجه قرارگرفت و با استقبال بسیار خوب منتقدان و مخاطبان عام رو بهرو شد.
۲۶- «داریوش» / پلتفرم نمایشخانگی فیلمنت
- کارگردان: هادی حجازیفر
- نویسنده: هادی حجازیفر
- بازیگران: هادی حجازیفر، عباس جمشیدیفر، سحر دولتشاهی، ژیلا شاهی، محسن قصابیان
«داریوش» یکی از سریالهای محبوب شبکه نمایش خانگی و اولین تجربه سریالسازی هادی حجازیفر بود که پس از تجربه موفق «پوست شیر» با حمایت و تهیهکنندگی برادران مجمودی آن را برای پلتفرم فیلمنت ساخت. داستان یک خلافکار ترسو که برای پیدا کردن یک محموله بزرگ طلا به ایران بازشگته و این بازگشت برای خانواده و اطرافیانش دردسرهایی را درست میکند. یکی از ویژگیهای قابل توجه «داریوش» طنز ناشی از ترسو بودن خلافکاران سریال بود.
۲۷- «بازنده» / پلتفرم نمایشخانگی فیلیمو
- کارگردان: امین حسینپور
- نویسنده: امین حسینپور
- بازیگران: علیرضا کمالی، صابر ابر، سارا بهرامی، صدف اسپهبدی
- امتیاز سایت IMDB به سریال: ۷.۴ از ۱۰
در شروع پاییز ۱۴۰۳ پخش سریال «بازنده» شروع شد. سریالی که از همان ابتدا با دکور و نورپردازی متفاوتش جلب توجه میکرد و یکی از بهترین سریالهای ایرانی جدید است. یک داستان معمایی و پلیسی که توانست در همان قسمتهای ابتدایی مخاطبان زیادی را به خود جلب کند. قصه درباره زوج جوانی بود که نوزادشان گم شده و پلیس به دنبال آن است. اما در مسیر پرونده واقعیتهایی درباره زندگی خود پلیس و این زوج جوان برملا میشود که داستان را به سمت دیگری میبرد.
https://teater.ir/news/67088