نمایش «شورش کلفت‌ها» به کارگردانی محمدرضا ‌امیرصادقی، رضوان ‌سنجابی از ۵ فروردین ماه به صحنه می‌رود.
چارسو پرس: این نمایش به نویسندگی رضوان ‌سنجابی(اقتباسی از کلفت‌ها اثر ژان ژنه) است که در آن بازیگرانی چون رضوان ‌سنجابی، فائزه ‌زرکش ‌بهاری، فروغ بهرامی، هرمان ‌مولوی،نیما ‌فرد به ایفای نقش می‌پردازند.

تهیه‌کننده «شورش کلفت‌ها» که قرار است در تماشاخانه شهرزاد به صحنه برود، محمدرضا ‌امیرصادقی است و روایت دو خواهر است که از بچگی در خانه‌ی مادام لومیرسیه کلفتی می‌کنند بعد از تحمل سال‌ها زندگی سخت تصمیم به شورشی بزرگ بر علیه خانم می‌گیرند.

بیشتر بخوانیدمطالب مربوط به تئاتر ایران


«شورش کلفت‌ها» روی صحنه می‌رود

مشاور کارگردان:محمود ‌دهقان ‌هراتی،آهنگساز (نوازنده)، خواننده:نیما ‌فرد طراحی لباس، دوخت لباس و طراح فرم: سولماز ختمی ماب عکاس:امیرخدامی، طراح پوستر و گرافیست:بهروز ‌عظیمی،طراحی عروسک:رضوان ‌سنجابی گریم: عسل بهرامی دستیار کارگردان: مهسا سنجابی آکسسوار: بهروز ‌عظیمی،نریشن: شیرین امیرصادقی، طراح نور و صحنه: محمدرضا ‌امیرصادقی، عروسک ساز: رضوان ‌سنجابی.