بهروز افخمی، کارگردان سینما گفت: در حال تحقیق روی داستان قتل مهرجویی و همسر ایشان هستم. داستان قتل مهرجویی موضوع جذابی است و به همه نویسندگان و فیلمسازها توصیه می‌کنم که به دنبال آن بروند.
چارسو پرس: بهروز افخمی، کارگردان سینما گفت:وقتی فیلم می‌سازم، بدم نمی‌آید که جنجال ایجاد کنم، چون جنجال به تبلیغات کمک می‌کند.

افخمی ادامه داد: در حال تحقیق روی داستان قتل مهرجویی و همسر ایشان هستم. این پروژه زمان زیادی می‌برد و ممکن است شش یا هفت سال طول بکشد. باید تحقیقات کافی انجام شود، چرا که هنوز مشخص نیست قضیه دقیقاً چه بوده است. اگر فرصتش پیش بیاید، این موضوع را ادامه خواهم داد. اگر این فرصت را پیدا نکردم، احتمالاً مشغولیت‌های دیگر مانع خواهد شد. 


بیشتر بخوانید: مطالب و اخبار سینمای ایران


این کارگردان گفت: داستان قتل مهرجویی موضوع جذابی است و به همه نویسندگان و فیلمسازها توصیه می‌کنم که به دنبال آن بروند. مدلی که من پیشنهاد می‌کنم، مشابه رویکردی است که ترومن کاپوتی در رمان «به خونسردی» به کار گرفته است.