همایون غنی‌زاده و سجاد افشاریان پس از هفت سال بار دیگر در پروژه «ددالوس و ایکاروس» همکاری می‌کنند. این نمایش در پردیس باغ کتاب تهران و با فرم اجرایی چندسانسی به صحنه خواهد رفت.
چارسو پرس: همایون غنی‌زاده، کارگردان برجسته تئاتر ایران، پس از هفت سال از اجرای نمایش «می‌سی‌سی‌پی نشسته می‌میرد»، این بار در پروژه‌ای تازه با سجاد افشاریان همکاری می‌کند. نمایش جدید «ددالوس و ایکاروس» قرار است در پردیس تئاتر و موسیقی باغ کتاب تهران روی صحنه برود.

«ددالوس و ایکاروس» نخستین بار در سال ۱۳۸۴ با حضور حمیدرضا نعیمی و جواد نمکی در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به اجرا درآمد و طی سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۹۱ نیز بازتولید شد. این نمایش که پیش‌تر در جشنواره‌های معتبر بین‌المللی چون باربیکن لندن، روهر آلمان و دوسلدورف به روی صحنه رفته بود، اکنون با فرم اجرایی جدیدی بازمی‌گردد.

بیشتر بخوانیدمطالب مربوط به تئاتر ایران


سجاد افشاریان درباره نحوه اجرای این اثر گفت: قرار است پنج گروه از بازیگران کارگاه تئاتر زیر نظر همایون غنی‌زاده، این نمایش را به صورت همزمان در پنج سانس مختلف در پردیس باغ کتاب اجرا کنند. هر گروه نمایشی مستقل از دیگری به اجرا می‌پردازد.

اطلاعات بیشتر درباره گروه بازیگران، پیش‌فروش بلیت و تعداد دقیق سانس‌ها به زودی اعلام خواهد شد.