خواننده سرشناس بریتانیایی در فیلم جدید کارگردان «شنوایی» بازی می‌کند و تهیه‌کننده نیز خواهد بود.

چارسو پرس: چارلی ایکس‌سی‌ایکس، خواننده مطرح بریتانیایی و یکی از چهره‌های درخشان موسیقی پاپ سال‌های اخیر، قرار است در فیلم جدید تاکاشی میکه، فیلمساز پرکار ژاپنی که بیشتر به‌خاطر آثار خشونت‌بار خود در ژانر وحشت ژاپنی شناخته می‌شود، نقش‌آفرینی کرده و در عین حال یکی از تهیه‌کنندگان آن باشد.


این فیلم جدید دومین پروژه‌ای خواهد بود که ایکس‌سی‌ایکس از طریق شرکت تازه‌تأسیس خود با نام Studio365 تهیه می‌کند؛ شرکتی که اولین اثر سینمایی آن فیلم A24 با عنوان «The Moment» است که به‌زودی تولید خواهد شد. هنوز جزئیات داستان فیلم جدید تاکاشی میکه منتشر نشده، اما با توجه به کارنامه این کارگردان که آثاری مانند «شنوایی» (Audition – ۱۹۹۹) و «ایچی قاتل» (Ichi the Killer – ۲۰۰۱) را شامل می‌شود، می‌توان انتظار فیلمی پرتنش و همراه با خشونت بصری داشت.


فیلم‌نامه این پروژه را راس ایوانز نوشته است؛ نویسنده‌ای که فیلمنامه او با عنوان «چگونه یک ازدواج را نجات دهیم» نیز در حال توسعه برای سونی پیکچرز است و رابرت پتینسون به‌عنوان تهیه‌کننده آن مشارکت دارد.


پس از انتشار آلبوم موفق «Brat» در ژوئن ۲۰۲۴ که سه جایزه گرمی برای چارلی ایکس‌سی‌ایکس به همراه داشت و از سوی بسیاری به‌عنوان بهترین آلبوم سال شناخته شد، این هنرمند چندوجهی تمرکز خود را بر فعالیت در عرصه سینما و تهیه‌کنندگی قرار داده است. او در چند پروژه بلندپروازانه دیگر نیز حضور دارد، از جمله:

  • فیلم «The Moment» به کارگردانی آیدان زمیری


  • «۱۰۰ شب قهرمان» به کارگردانی جولیا جکمن و همبازی نیکولاس گالیتزین و اما کورین


  • فیلم تجربی «Erupcja» از پیت اُهز و جرمی اُ. هریس


  • بازسازی ترسناک «چهره‌های مرگ» (Faces of Death) به کارگردانی دنیل گلدهابر


  • «من سکس تو را می‌خواهم» از گرگ آراکی در کنار اولیویا وایلد و کوپر هافمن


  • کمدی ماجراجویانه «فداکاری» ساخته رومن گاوراس


  • و فیلم دلهره‌آور «The Gallerist» به کارگردانی کتی یان با بازی ناتالی پورتمن، جنا اورتگا و داواین جوی راندالف


بیشتر بخوانید: اخبار و مطالب سینمای جهان


تاکاشی میکه از سال ۱۹۹۱ تاکنون بیش از ۱۰۰ فیلم در ژانرهای مختلف ساخته و یکی از چهره‌های برجسته سینمای جهان در زمینه سینمای ژاپن و ژانرهای اکشن، درام و ترسناک به شمار می‌رود. از آثار مطرح او می‌توان به «زنده یا مرده» (Dead or Alive – ۱۹۹۹)، کمدی سیاه «بازدیدکننده کیو» (Visitor Q – ۲۰۰۱)، ترسناک کلاسیک «تماس بی‌پاسخ» (One Missed Call – ۲۰۰۳)، بازسازی سامورایی «۱۳ آدمکش» (۲۰۱۰) و درام تاریخی «هاراکیری» (۲۰۱۱) اشاره کرد. تازه‌ترین فیلم او با عنوان «Sham» قرار است در جشنواره فیلم ترایبکا به نمایش درآید.


این همکاری می‌تواند یکی از پروژه‌های جالب توجه در تقاطع موسیقی پاپ معاصر و سینمای آوانگارد آسیایی باشد.


منبع: ورایتی

نویسنده: فرشته پورمند