جمشید هاشمپور، بازیگر پیشکسوت سینمای ایران، شب گذشته به تماشای نمایش «رامکردن اسب چوبی» به کارگردانی سینا رازانی نشست و پس از اجرا، ضمن تحسین این اثر، از گروه اجرایی آن قدردانی کرد.
چارسو پرس: به نقل از مشاور رسانهای، جمشید هاشمپور، بازیگر پیشکسوت سینما شب گذشته، جمعه ۲۶ اردیبهشت ماه به تماشای نمایش «رامکردن اسب چوبی» به کارگردانی سینا رازانی در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر نشست و گروه اجرایی این نمایش بعد از اجرا از او قدردانی کردند.
جمشید هاشمپور پس از تماشای این نمایش در سخنان کوتاهی گفت: این نمایش آنچنان زیبا و تماشایی، روان و سلیس بود که چیزی برای گفتن ندارم. واقعا فکر میکنم کاری که این گروه به کارگردانی سینا رازانی و بازی بازیگران به خوبی اجرا کردند، در این ۵۰ سال عمر هنریام، انجام ندادهام.
او خطاب به تماشاگران افزود: از همه شما تشکر میکنم چون با وجود شماست که ما هستیم.
بیشتر بخوانید: مطالب مربوط به تئاتر ایران
نمایش «رام کردن اسب چوبی» به نویسندگی سینا رازانی و نیما نافع و کارگردانی سینا رازانی و تهیهکنندگی علی شاهانی با بازی کامران تفتی، مصطفی ساسانی، سانیا سالاری، رامین سیاردشتی، الهه شهپرست و اتابک نادری هر شب ساعت ۲۰ در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر به صحنه میرود و اجرای آن تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
https://teater.ir/news/71259