واگنر مورا، بازیگر برزیلی و ستاره فیلم «مامور مخفی»، روز شنبه در پاریس سرانجام تندیس بهترین بازیگر مرد جشنواره کن را که اوایل امسال به دلیل حضور در فیلم‌برداری نتوانسته بود در مراسم اصلی دریافت کند، از ژولیت بینوش، رئیس هیئت داوران کن، تحویل گرفت.
چارسو پرس: «واگنر مورا» بالاخره توانست تندیس بهترین بازیگر مرد جشنواره کن را که اوایل امسال برای ایفای نقش اصلی در فیلم «مامور مخفی» به کارگردانی «کلبِر مندونسا فیلیو» برنده شده بود، دریافت کند.

«ورایتی»‌ نوشت،‌ «ژولیت بینوش»، رئیس هیئت داوران جشنواره کن، این جایزه را با تأخیر به بازیگر برزیلی که نقش پدری را بازی می‌کرد که در دوران دیکتاتوری نظامی برزیل برای فرار از ترور، هویت خود را پنهان می‌کند، روز شنبه در پاریس اهدا کرد.

«مورا» که به دلیل فیلم‌برداری در ماه مه نتوانسته بود در مراسم اهدای جوایز جشنواره کن حضور یابد، در پاریس و در جریان جشنواره «سینما پارادیزو لوور» حضور داشت. «مندونسا فیلیو»، که برای این فیلم جایزه بهترین کارگردانی کن را نیز دریافت کرده بود، نیز در مراسم حضور داشت.

اخبار سینمای جهان


بر اساس بیانیه‌ای، بینوش با رفتن ناگهانی روی صحنه و اهدای این جایزه به «مورا»، او را در مقابل هزاران هواداری که برای نمایش «مامور مخفی» گرد آمده بودند، غافلگیر کرد.

مورا در بخشی از سخنانش پس از دریافت جایزه، این جایزه را به فرهنگ برزیل و همه کسانی که از آن حمایت می‌کنند تقدیم کرد.

شرکت Neon قصد دارد فیلم «مامور مخفی» را پاییز امسال در سینماهای آمریکا اکران کند و برای آن یک کمپین جوایز نیز در نظر گرفته شده است.

این فیلم که توسط امیلی لسکلو تهیه شده، به‌طور مشترک تولید شده و پخش بین‌المللی آن را شرکت mk2 برعهده دارد.