نمایش تک‌گویی «بلیت ساعت یک بعد از نیمه شب» با بازی کیوان جولائی و تهیه‌کنندگی یوسف صیادی، از پنجم مرداد ماه در تالار محراب روی صحنه می‌رود. این نمایش که پیش از این نیز اجراهای متفاوتی داشته، از امروز، یکشنبه ۲۹ تیرماه، پیش‌فروش بلیت خود را آغاز می‌کند.
چارسو پرس: این نمایش که یک کار تک‌گویی است تاکنون اجراهای متفاوتی داشته و جزو متونی است که مورد توجه بسیاری از کارگردانان تئاتر قرار گرفته است.

تازه‌ترین اجرای آن نیز با بازی کیوان جولائی از پنجم مرداد ماه در تالار محراب روی صحنه می‌رود.

یوسف صیادی که تماشاگران او را با با بازی‌های متعددش به ویژه در آثار کمدی می‌شناسند، تهیه‌کنندگی این نمایش را بر عهده دارد. 
یوسف صیادی تهیه‌کننده نمایش «بلیت ساعت یک بعد از نیمه شب» شد

در خلاصه داستان این نمایش آمده: گذشته فراموش نمی‌شود، آینده نمی‌رسد و تو سوار بر اسب هنوز اینجایی.

دیگر اعضای گروه اجرایی این اثر نمایشی عبارتند از:دستیار کارگردان: محمد پورمهران، منشی صحنه: فاطمه کتاوند، طراح صحنه: درسای جعفرزاده، طراح نور: تارا پارسائی، طراحی صدا و آهنگسازی: امیررضا دلجو، دستیار آهنگساز: اشکان جوبه، گرافیک و تبلیغات: نوید شیخ | محیا راد، مجری طرح: آموزشگاه موسیقی سینمائی فرکانس، عکاس، فیلم‌بردار و تیزر: امید آقاتقی.

گفتنی است پیش‌فروش بلیت این اثر نمایشی از امروز، یکشنبه ۲۹ تیر ماه ساعت ۱۴ در سایت تیوال آغاز می‌شود.