فیلم سینمایی «آنتیک» به کارگردانی هادی نائیجی و با بازی پژمان جمشیدی، در نیمه دوم مهرماه روی پرده سینماها خواهد رفت. این فیلم که سال گذشته در جشنواره فجر رونمایی شد، پس از دریافت پروانه نمایش، برای اکران پاییزی آماده می‌شود.
چارسو پرس: میثم نورانی - مدیر شرکت پخش فیلمیران - به ایسنا گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای اکران فیلم «آنتیک» در نیمه دوم مهرماه در حال انجام است تا این فیلم که در جشنواره فجر سال گذشته رونمایی شد، روی پره سینماها رود.

این فیلم به کارگردانی هادی نائیجی و تهیه‌کنندگی محمود بابایی اردیبهشت امسال پروانه نمایش گرفت که پس از نمایش در جشنواره و بازخورد مخاطبان دوباره تدوین شده است.

پژمان جمشیدی، بیژن بنفشه‌خواه، ستاره پسیانی، آناهیتا افشار،  امیر نوروزی، غلامرضا نیکخواه، فرزین محدث، علی باقری از جمله بازیگران «آنتیک» هستند.

همچنین قرار است این دفتر پخش فیلم «کوسه» به کارگردانی علی عطشانی در آخرین هفته‌های شهریورماه به اکران درآید.

فیلمبرداری «کوسه» در ایران و ترکیه انجام شده و مهدی هاشمی، مهران احمدی، سیما تیرانداز، بهناز جعفری، ریحانه پارسا، محمدجواد جعفرپور، مهران رجبی، بهراد خرازی، مهسا کامیابی، مجید مهین دوست، احمدرضا موسوی، آن ماری سلامه از لبنان و آسیا تاشکین از ترکیه با حضور پژمان جمشیدی مجموعه بازیگران این فیلم کمدی هستند.