بازیگر سرشناس بریتانیایی کیرا نایتلی در گفت‌وگویی تازه فاش کرد که در دوران اوج شهرت خود پس از مجموعه «دزدان دریایی کارائیب»، به شدت تحت آزار و تعقیب پاپاراتزی‌ها بوده است. او گفت این افراد برای تحریک خشونت و گرفتن عکس‌های گران‌قیمت، به او توهین می‌کردند و حتی او را «فاحشه» و «هرزه» خطاب می‌کردند.
چارسو پرس: کیرا نایتلی در گفت‌وگویی با روزنامه تایمز لندن فاش کرد که در دوران شهرت جهانی‌اش پس از فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» (Pirates of the Caribbean)، زندگی‌اش به کابوس تبدیل شده بود و از فشار پاپاراتزی‌ها «دیوانه» شده بود.

او گفت: «بیشتر وقت‌ها “فاحشه” [می‌گفتند]، گاهی هم “هرزه”. مخصوصاً وقتی با کسی بودم — مثلاً با دوست‌پسر، برادرم یا پدرم. هدفشان این بود که آن‌ها را تحریک کنند تا بهشان مشت بزنند تا بعد بتوانند شکایت کنند و پول بگیرند. در همان زمان هم تصادف‌ها شروع شد — عمداً مردم را از جاده بیرون می‌کردند تا عکس بازیگرِ تصادف‌کرده را بگیرند و پول بیشتری بگیرند. بعد هم بریتنی (اسپیرز) سرش را تراشید و گفتند: عالی است، حالا می‌توانیم بقیه را هم به کاری دیوانه‌وار وادار کنیم.»

اخبار سینمای جهان


نایتلی توضیح داد که برای محافظت از خود، وارد حالت بقا شد و شروع کرد به پوشیدن لباس‌های تکراری تا برای مجلات زرد جذاب نباشد. او گفت:
«سه شلوار جین هم‌شکل داشتم، تی‌شرت راه‌راه و یک جفت بوت. بقیه لباس‌هایم را بخشیدم.»

او افزود:
«وقتی می‌دیدم دنبالم می‌آیند، دیگر راه نمی‌رفتم. می‌ایستادم. کاملاً بی‌حرکت. یک روز پنج ساعت همان‌جا ایستاده بودم. به خودم گفتم: “اگر هنوز این‌جایی، من نمی‌رم. حرکت نمی‌کنم.” ... بعد هم دیگر عکس‌ها برایشان ارزش نداشت، چون همیشه من بودم با همان لباس‌ها، ایستاده در یک جا. چند بار می‌توانی بنویسی “او باز همان لباس را پوشیده” وقتی فقط عکس دختری ایستاده داری؟ برایشان خسته‌کننده شد.»

این آزارها به حدی رسید که نایتلی تصمیم گرفت بازیگری را کنار بگذارد. او گفت خانواده‌اش از این تصمیم حمایت کردند:
«خانواده‌ام گفتند: فقط گمشو برو. همین کار را کردم. اول رفتم لندن و بعد با قطار به جاهای مختلف اروپا سفر کردم. هیچ‌کس متوجه حضورم نشد.»

نایتلی ادامه داد:
«خیلی خوب عمل کردم. در موزه‌ها، قطارها... کسی انتظار نداشت من را ببیند. خیلی ژولیده بودم، که آن هم برایشان غیرمنتظره بود. فقط نباید تماس چشمی برقرار کنی، کمی قوز کنی... تقریباً می‌لغزیدم بین مردم.»

نایتلی تنها ۱۸ سال داشت که با فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» به شهرت جهانی رسید. او سال گذشته نیز گفته بود که شهرتش «بهای سنگینی» داشت و از سوی مردان مورد تعقیب قرار گرفته بود. بدتر از آن، به او گفته می‌شد که چون مشهور است، چنین رفتاری را «حقش» است.
او آن زمان گفته بود: «دوران بسیار وحشتناکی بود برای زن جوانی که در کانون توجه عموم قرار دارد.»

کیرا نایتلی اکنون در فیلم جدید نتفلیکس با نام «زن در کابین شماره ۱۰» (The Woman in Cabin 10) بازی کرده است که در حال حاضر از طریق این پلتفرم در دسترس تماشاگران قرار دارد.

منبع: variety
نویسنده: نسرین پورمند