در حالی که مراحل اولیه تولید فیلم جدید جیمز باند آغاز شده، گزارش‌ها حاکی از آن است که جف بیزوس و آمازون به حضور «سیدنی سوئینی» به عنوان نخستین «دختر باند» در قسمت ۲۶ این مجموعه علاقه‌مند هستند. سوئینی درباره این شایعات سکوت کرده اما گفته است که همیشه از طرفداران این فرنچایز بوده است.

چارسو پرس: فیلم جدید جیمز باند با نام موقت Bond 26 هنوز در مراحل اولیه تولید قرار دارد، اما از حالا شایعات زیادی درباره بازیگران آن منتشر شده است. طبق گزارشی از Variety، منابع نزدیک به پروژه می‌گویند جف بیزوس و استودیو Amazon MGM علاقه‌مندند «سیدنی سوئینی»، ستاره درخشان این روزهای هالیوود، نقش اصلی زن یا همان «دختر باند» را در این فیلم ایفا کند.


سوئینی در پاسخ به این شایعات گفت:
«نمی‌توانم چیزی بگویم... واقعاً نمی‌دانم همه شایعات باند از کجا می‌آیند، اما همیشه از طرفداران این مجموعه بوده‌ام و مشتاقم ببینم در ادامه چه برنامه‌ای دارند.»


اخبار سینمای جهان


وقتی از او پرسیده شد آیا تمایل دارد در فیلم جدید جیمز باند بازی کند، پاسخ داد:
«به فیلمنامه بستگی دارد. راستش را بخواهید، فکر می‌کنم اگر خودم جیمز باند بودم، بیشتر خوش می‌گذشت!»


کارگردانی قسمت ۲۶ این مجموعه به عهده دنی ویلنوو (کارگردان «تل‌ماسه») است و استیون نایت نویسنده فیلمنامه خواهد بود. طبق اعلام منابع نزدیک، امی پاسکال و دیوید هیمن تهیه‌کنندگان اصلی پروژه هستند.


گفته می‌شود جف بیزوس شخصاً از ایده حضور سوئینی حمایت می‌کند. او در مراسم ازدواج بیزوس و «لورن سانچز» نیز شرکت کرده بود و این سه نفر همکاری‌هایی تجاری در زمینه برند لباس زیر سوئینی دارند. با این حال، روند انتخاب بازیگر نقش جیمز باند جدید تا سال ۲۰۲۶ آغاز نخواهد شد و هدف، یافتن یک استعداد بریتانیایی ناشناخته است.


منبع: screenrant
نویسنده: اعظم خالقی