چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با معرفی برندگان سیمرغ بلورین به ایستگاه پایانی رسید.
عوامل انیمیشن «رویا شهر» در نشست رسانهای این فیلم درباره سختیها و چالشهای تولید این انیمیشن که ۴ سال به طول انجامیده است، صحبت کردند.
تهیهکننده انیمیشن «شمشیر و اندوه» با اشاره به برنامهریزی برای اکران بینالمللی این اثر گفت: انیمیشن ایران در حال تبدیل شدن به صنعت است.
از میان ۳۳ فیلم حاضر در جشنواره فیلم فجر، پنج فیلم در بخش استانی جشنواره نمایش داده نمیشوند.
مسعود جعفری جوزانی با اشاره به اینکه قصد نداشته فیلمی درباره قصاص بسازد، درباره اکران نسخه ناقص «بهشت تبهکاران» در سینماهای مردمی خطاب به مدیران جشنواره فجر گفت: این خیانت در امانت بود که فیلم را ناقص نشان دادید و اگر من خطا کرده بودم چرا شما چنین کاری کردید؟
سازندگان فیلم «آپاراتچی» از نبود فیلمشان در بخش سودای سیمرغ و عملکرد هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر انتقاد کردند.
کارگردانی او را در زوایای کم نظیر، قاب بندی های بسیار زیبا،فیلمنامه ای خوش نگاشت و دغدغه مند، تدوینی اصولی، اصلاح رنگ و نور و گریمی عالی، میزانسنی درخشان و بازی پر توان گرفتن از بازیگران قابل تحسین می دانم.
فیلم بازیگران درجه یکی داشت، همه در نقش آفرینی دقیق بودند، از میمیک صورت تا شخصی کردن نقش، از انعطاف جسمانی تا روان ادا کردن دیالوگ جملگی مثبت بودند اما نمی توانستند یک تنه ضعف های فیلمنامه با دیالوگ پردازی های پر مشکلش را جمع کنند.
در آستانه اکران فیلم سینمایی «بهشت تبهکاران» به کارگردانی «مسعود جعفری جوزانی» در خانە جشنواره بینالمللی فیلم فجر، پوستر این اثر سینمایی رونمایی شد.
سکانسی از نقش آفرینی مهران مدیری در نقش رمال در فیلم تابستان همان سال پربازدید شد.
حسین عامری در نخستین فیلم بلندش، «ظاهر» که از محصولات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، سودای این را داشته که فیلمی بسازد که از فیلم بودن فرار کند و بیشتر به زندگی واقعی شبیه باشد.
نمیتوان منکر این نکته بود که فیلمی با این شیوه ساختاری و محتوایی، دو دهه دیرتر ساخته شده و برای تولید فیلمهایی درخشان با مضمونی مشابه با این الگو، نیاز به دقت نظر بیشتر و پرداختی دقیقتر دارد.
باید دید تلاشهای شعیبی که فیلمهای قبلی وی چندان موفقیتی در گیشه نداشتهاند در آخرین ساخته او به ثمر مینشیند که در فهرست پر فروشهای اکران ۱۴۰۳ قرار گیرد یا نه.
هیأت انتخاب جشنواره باید شجاعت دفاع از تصمیم خود را داشته باشد و بگوید چرا برخی فیلمهای ضعیف و فاقد ساختارهای اولیه یک اثر سینمایی منسجم را در بخش مسابقه پذیرفته است و «بی بدن» را نه.
قلب رقه به عنوان یک فیلم حادثهای با پس زمینه سیاسی، فیلم سرگرم کنندهای است که میتواند جذابیتهایی برای عامه تماشاگران به همراه داشته باشد. البته به شرط اینکه جلوههای ویژه غیرمیدانی آن رتوش مجدد شود.
نکته قابل توجه درباره دومین ساخته سینمایی سروش صحت، فیلم بودن در عین نبودن است. صحت عشق را در عین نشان ندادن زنی در فیلمش معنا میکند. رفاقت را در جایی که خلا آن حس میشود به چشم میآورد و بخشش را هم در عمیقترین نقطهای که کمتر کسی حاضر است انجام دهد، جای میدهد.
نشست رسانهای فیلم سینمایی «ساعت جادویی» با حضور محمدعلی بصیری نیک (کارگردان)، محمد مهدی نخعی راد (تهیهکننده)، سید مصطفی حسینی (نویسنده) و جمال یزدانی (مشاور محتوایی) روز دوشنبه 16 بهمن در خانه جشنواره برگزار شد.
محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی مطرح کرد که سیمرغ مردمی سال آینده به جشنواره فیلم فجر باز میگردد.
نشست خبری فیلم سینمایی «میرو» به کارگردانی حسین ریگی برگزار شد.
بهروز شعیبی گفت: فیلم «آغوش باز» روی دیگری از سینما را به من نشان داد.
«بیبدن» فارغ از مسائل فیلمنامه در کارگردانی هم نکتهای را به جذابیت اثر اضافه نکرد و همین موضوع منجر شد تا آن سوژه ملتهب آشنا همه چیز را ببلعد و سازندگان را به این دلخوش کند که ماجرای پرونده غزاله و آرمان به تنهایی کنجکاویبرانگیز خواهد بود و البته که تشخیص درستی بوده، اما در این مسیر سینما فراموش شده است.