فیلم سینمایی سرخپوست به رتبه دوم فروش فیلمهای در حال اکران صعود کرد.
تهیهکننده فیلم سینمایی شبی که ماه کامل شد بابت اظهارات مسعود فراستی درباره قوم ریگی در سیستان و بلوچستان عذرخواهی کرد.
حبیب احمدزاده گفت: «کیارستمی انسان بزرگی بود که برخلاف تصور و دیدگاه موجود، اصلاً فرصتی برای دیده شدن سایر وجوه شخصیتیاش پیدا نکرد و در این زمینه، مقصر اصلی، همهی ما کسانی هستیم که به دلیل مرزبندیهای مرسوم، این فرصت را از او گرفتیم.»
فیلمبرداری فیلم سینمایی «سرزمین آبی» به کارگردانی علی فخر موسوی و تهیهکنندگی سید رضا محقق که چندی پیش آغاز شده بود، به نمیه راه رسید.
غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش از ثبت قرارداد ۲ فیلم جدید خبر داد.
شورای صدور پروانه ساخت آثار غیر سینمایی با ساخت ۴ عنوان فیلمنامه موافقت کرد.
مراسم تودیع و معارفه مدیران سینمای ایران با حضور حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی برگزار شد.
اولین برنامه نمایش «تابستانه» باشگاه «هنر و تجربه» با نمایش فیلمی از پشت صحنه فیلم «گاو» کلید میخورد.
فیلم سینمایی «سمفونی نهم» به کارگردانی محمدرضا هنرمند پاییز در سینماهای سراسر کشور اکران میشود.
بلیتهای پردیس سینمایی رازی در طول هفته نیم بها به فروش میرسد.
یک فیلم طنز خانوادگی با عنوان «پدر» جایزه پنجاه و چهارمین دوره جشنواره فیلم کارلووی واری را به خانه برد.
سرپرست دفتر طرحهای عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد که بازسازی سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر را طبق قرارداد منعقد شده در زمینه ماشینری و تعویض صندلیها تا پایان مرداد انجام میدهند.
پوستر نمایش «۵۶، غسالخانه تهران» به کارگردانی مهسا احمدزاده منتشر شد.
علیرضا کوشک جلالی نمایش «پستچی پابلو نرودا» را در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه میبرد.
پیش فروش نمایش «مگس» به کارگردانی توحید معصومی همزمان با آغاز رونمایی پوستر آن، از یکشنبه شانزدهم تیر در سایت تیوال آغاز خواهد شد.
سازمان سینمایی موضع خود را درباره فیلم «دیدن این فیلم جرم است!» شفاف اعلام کند
پس از تحویل ساختمان استیجاری اداره تئاتر، گروههای نمایشی در ساختمان «تئاترمان» تمرین میکنند
از ارمنستان هم حداقل سالی یک یا دو نمایش در سالنهای ایران اجرا میشود که البته این نسبت نامساوی به گفته بیگجانی به دلیل کم بودن تعداد گروههای تئاتر در ارمنستان است که بسیار کمتر از گروههای ایرانی هستند. او میگوید: «در ایروان شاید 10 گروه تئاتر فعال باشند که از بین آنها 8 گروه به ایران میآیند.»
معمولا آثار سینمایی که جسورانه به وقایع تاریخی نزدیک میشوند و فیلمساز هم از چاشنی درام برای جذابیت اثر بهره میبرد، با انتقاداتی همراه خواهد بود که «ماجرای نیمروز؛ ردخون» از این قاعده مستثنی نیست. شاید همین انتقادات، محل ایرادگیری واحد نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی شده و خواسته که اصلاحاتی به این فیلم وارد شود.
سینمای فیلمفارسی که نمونه شاخصی از کمدیهای روحوضی بود، یکی، دو سال پیش از انقلاب کاملا ورشکسته شد. پس از انقلاب هم پرمخاطبترین فیلمها، کمدی نبودند و بالا قرار گرفتن آثار کمدی در جدول پرفروشهای سینمای ایران که طی چند سال اخیر اتفاق افتاده، نشانهای از قهر باقی مخاطبان با گیشه است. عوامل سینمای کمدی در این سالها تلاش زیادی کردهاند که هیبت نمادین این ژانر بهعنوان پرفروشترین گونه سینمایی در ایران شکسته نشود. آنها در اکران سینمای ایران قویترین بازوها را در اختیار دارند و از این طریق تمام تلاششان را انجام میدهند تا الگویی غیر از همان الگو که آنها توانایی ساخت فیلم در آن را دارند، جا نیفتد. خنداندن مخاطب بهرغم آنچه که معمولا از طرف عوامل این فیلمها بهعنوان سختترین کار عنوان میشود، دمدستیترین کار است.