«ناگهان درخت» فیلمی است که به همان سبک و سیاق فیلم قبلی صفی یزدانیان ساخته شده است. فیلمی مملو از شعر، رنگ، نوستالژی و قاب بندی های زیبایی که بیشتر به تابلوی نقاشی می مانند تا فیلم.
سرپرست سازمان سینمایی درباره حواشی بهوجود آمده در چهار روز ابتدایی سیوهفتمین جشنواره فیلم فجر توضیحاتی ارائه کرد.
در چهارمین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، انیمیشن «شب آفتابی» و فیلمهای «مسخره باز»، «روزهای نارنجی» و «زهرمار» اکران شدند.
ساختن فیلم تختی در توان آقای افخمی نبود، به این دلیل که آقای حاتمی میخواست زندگینامه تختی را به تصویر بکشد، ولی آقای افخمی در فیلم دنبال قاتل تختی میگشت. آقای افخمی به من گفتند که میخواهند فیلم غلامرضا تختی را بسازند، ولی نه آن تختیای که آقای حاتمی میخواهد بسازد، بلکه با هم تفاوت دارد ولی نه در این حد که او آمد و با منی که قرار بود نقش تختی را بازی کنم بهعنوان مصاحبه شونده مصاحبه کند و از من بپرسد تختی که بود و چطور بود و من هم تعریف میکردم.
نخستین نمایش جهانی فیلم مستند «جهان همان گونه که هست» به کارگردانی جوشکون آرال فردا (14 بهمن ماه) در تهران روی پرده میرود.
سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در بخشهای مختلف خود میزبان چهرهها و کارگردانهای شناخته شده تئاتر ایران از نسلهای مختلف است، که آثار خود را در این دوره از جشنواره به صحنه میبرند.
حجازیفر بازیگر فیلم سینمایی «رد خون» با انتشار عکسی، روایتی از پشت صحنه این فیلم را بیان کرد.
بازیگران درگیریها و سختیهای کار بسیاری دارند؛ اما این کار آنها را به یکی از ثروتمندترین مردم دنیا تبدیل کرده است.
در مراسم معرفی «بهترین تدوینگران آمریکایی»، «بوهیمن راپسودی» و «سوگلی» با دست پر به خانه رفتند.
«ژانکلود کریر» از تاثیر «عباس کیارستمی» بر سینمای جهان گفت و اینکه از سانسور نباید ترسید. چون سانسور آثار بسیار بزرگی را به وجود آورد مثل «پیراندلو»، «برشت»، «بکت». او همچنین گفت: در رابطه با فضای سینمایی هالیوود احساس ناامیدی زیادی دارم.
محمدحسین لطیفی با بیان اینکه میز نقد به معنای بودن یک منتقد مخالف و موافق بدون حضور کارگردان در دور یک میز است، گفت:آقای فراستی و دوستان دیگر منتقد پذیرفتند که تا قبل از این برنامه، نقد به صورت غلطی انجام میشده است.
معتمد آریا میگوید: "جاندار" فیلمی درباره خانواده و مادران است.
«طیبه سیاوشی» عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به تماشای نمایش «ضَن» با موضوع مشکلات و مسائل زنان نشست.
دو فیلم کوتاه ایرانی در چهل و نهمین جشنواره جهانی فیلمهای کوتاه «تامپره» به نمایش درمیآید.
قسمت سوم برنامه سینمایی «هفت» با اجرای محمدحسین لطیفی شامگاه پنجشنبه ۱۰ آذر با حضور عوامل دو فیلم سینمایی از شبکه سه سیما روی آنتن رفت.
«مل گیبسون» و «تای شریدان» به عنوان هنرپیشگان اصلی فیلم «مگسهای سیاه» به کارگردانی «ژان استفان سووِیر» و براساس رمانی از «شانون بارک» مشخص شدند.
تیغ و ترمه را میتوان اقتباسی ناموفق از رمان «کی از این چرخ فلک پیاده میشوم» اثر گلرنگ رنجبر عنوان کرد.
دفاع از حقوق زنان مسئله اغلب فیلمهای جشنواره امسال است و متاسفانه اغلب فیلمسازان مرد حتی به نوعی زن ذلیلی و حمایت از جامعه نسوان بدون درک و دریافت اجتماعی عمیق از جامعه بانوان و دختر جوان مشغول هستند.
بازیگر سینما و تلویزیون با اشاره به حضور در جشنواره فیلم فجر با دو فیلم «جاندار» و «ماجرای نیمروز۲»، گفت: جنس سینمای کمدی و پرفروش را دوست دارم اما خواستم بازیگر ثابت این سینما نباشم؛ به همینخاطر ترجیح دادم تیپهای جدی را پررنگتر، تجربه کنم.
در مواجه با فیلمهایی با مضمون قصاص، یا قتل متوفی دیده میشود، یا اعدام کردن قاتل یا درد و رنج خانوادههایی که قصد گرفتن رضایت را دارند. هر سه وضعیت رنجآور است.