علی منتظری طی حکمی از سوی سرپرست فرهنگستان هنر به ریاست گروه نمایش و ادبیات نمایشی منصوب شد.
علیاصغر دشتی نمایش «نامبُرده» را به ایرانشهر میبرد.
ابوالحسن داودی کارگردان سینمای ایران میگوید فیلم قبلیاش «زادبوم»، که پیش از «هزارپا» اکران شد هم قربانی شرایط بد اکران شده است، او در حالیکه وجود بیعدالتی در سینما و بحث اکران را نفی نمیکند اما عرصه سینما را پاک میداند.
هنرمندان تئاتر مانند بسياري از فعالان زمينههاي ديگر هنري در ايران، طي سه دهه گذشته درباره «دفاع مقدس» و مسائل پيش و پس از آن بارها نوشته و آثار متعدد خلق كردهاند. گرچه اين گفته تا حدي در تقابل با تصويري قرار ميگيرد كه عدهاي درباره شدت و ضعف حساسيت جامعه تئاتري به موضوعي با اين درجه از اهميت القا ميكنند. مثال كم نيست؛ از نمايشنامههاي جدي عليرضا نادري در دهه 70 گرفته كه نمايش «پچپچههاي پشت خط نبرد» او به يكي از نخستين كشكمشها و چالشهاي جامعه تئاتري با نهادهاي غيرتئاتري در دهه 70 منجر شد تا متون محمد رحمانيان، حميدرضا آذرنگ، رضا صابري، نادر برهانيمرند و اين اواخر مهين صدري كه هر يك به طريقي نسبت به اصل مساله اداي دين كردهاند و البته هر يك با گرفتاريهاي خاص خود نيز مواجه شدهاند.
شعلهور را بايد يكي از بهترين فيلمهای سينمای ايران از حيث آسيبشناسی روانی و اجتماعی دانست که تداوم منطقی جهان سينمايی حميد نعمتالله برساخته جهانبينی و نوع نگاه او به روايت و فيلمسازی است.
با تصويب طرح اصلاح قانون ممنوعيت بهكارگيري بازنشستگان و ابلاغ آن از طرف رييسجمهور به سازمان امور اداري و استخدامي كشور، اين قانون به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز همچون ساير دستگاهها تسري پيدا كرد و طبق اعلام روابط عمومي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي چهار تن از مديران اين وزارتخانه مشمول اين قانون ميشوند كه پيش از موعد مقرر، نسبت به جايگزين شدن آنها اقدام صورت خواهد گرفت. بر همين اساس يكي از كساني كه ادامه كارش مشمول اين قانون ميشود محمد مهدي حيدريان رييس سازمان سينمايي است.
قانون منع به کارگیری بازنشستگان در دستگاه های اجرایی پایش به هنر هم باز شد. دو ماهی است دولت سفت و سخت گرفته بازنشستگان را خانه نشین کند تا شاید نفسی تازه کنند صندلی هایی که ریشه دویده میان تار و پودشان! بازنشسته هایی که بعضا دو یا چند شغله بودند و هستند اما به سادگی حاضر نشدند دل بکنند از میز ریاست یا به زعم خودشان میزِ خدمت؛ ولی این بار انگار فرق دارد با دفعات دیگر. مشهورترینشان شاید مهدی تاج باشد. رئیس فدراسیون فوتبال با توجه به محبوبیت فراگیر رشته تحت مدیریتش بیش از دیگران به چشم آمد. تاج به هر دری زد نتوانست مدیران بالادستی را مجاب کند به ماندنش، به سان بسیاری دیگر از هم خدمتانش راهی بنیاد شهید شد تا شاید با افزایش درصد جانبازی، راهی باز کند برای ادامه ریاست بر جذابترین فدراسیون ورزشی کشور. یکی دیگر از برجسته ترین مدیرانی که باید بازنشستگی را به معنای واقعی کلمه ترجمه کند و میدان را به جوانترها بسپارد، رئیس سازمان سینمایی وسمعی، بصری است.
شاید ندانید که نعمتالله گرجی هنرپیشه فقید سینما و تلویزیون ایران در سال ۱۳۵۶ با فقر دست و پنجه نرم میکرد و در خانهای اجاره روزگار میگذراند که صاحبخانه اثاث منزل او را بیرون میریزد و ...
فیلم مستند «اوسیا» به کارگردانی «علیرضا دهقان» به بخش مسابقه جشنواره محیط زیستی «زمین نو» لهستان راه یافت.
نمایش دانشگاهی «لوله» از فردا در تالار مولوی به صحنه میرود.
تعدادی از فیلمهای برگزیده سینمای ایران در خانه هنرمندان ایران نمایش داده میشود.
یک بازیگر معتقد است: تئاترى که غیرمنصفانه، جاهطلبانه و بدون در نظر گرفتن شرایط مخاطب، قیمت خود را بالا مىبرد، عملاً یک پیام براى این گروه بزرگ و اثرگذار دارد: شما تئاتر نبینی
«لوری مِتکاف» و «جان لیتگو» در نقش «هیلاری و بیل کلینتون» در تئاتر برادوِی به روی صحنه میروند.
فیلم کوتاه «سنگساز» به کارگردانی علی نوائیان به بخش مسابقه نوزدهمین جشنواره فیلم ازمیر راه یافت.
علی نوری اسکویی، روانبخش صادقی و سعید توکلیان هیات انتخاب آثار بخش پویانمایی سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم کوتاه تهران شدند.
در میانه مراحل فنی آمادهسازی نهایی فیلم سینمایی «ما همه با هم هستیم»، محمدرضا علیقلی کار ساخت موسیقی این فیلم را آغاز کرد.
۲ اثر بلند سینمایی و ۵ فیلم پویانمایی تولیدی یک سال اخیر امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سیزدهمین بازار آسیایی فیلم بوسان کره جنوبی عرضه شده است.
انیمیشن کوتاه «آلفابت» به بخش مسابقه ۲ جشنواره در کنیا و اسپانیا راه یافت.
انیمیشن کوتاه «در تیررس» ساخته مرضیه خیرخواه در چهار بخش یک جشنواره انگلیسی نامزد دریافت جایزه شد.
مستند «رییس کل» با روایتی از زندگی سید محسن نوربخش رییس کل اسبق بانک مرکزی آماده نمایش در دوازدهمین جشنواره «سینماحقیقت» شد.