پایگاه خبری تئاتر: روز گذشته در دومین روز جشنواره فیلم فجر کاخ جشنواره شاهد حضور عوامل فیلم «جاندار» ساخته حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری هنگام نمایش این فیلم بود. فاطمهمعتمدآریا در صورتیکه نتوانست در سینمای رسانهها(پردیس سینمایی ملت) به هنگام نمایش فیلم "جاندار" و نشست مطبوعاتیاش حضور پیدا کند به کاخ هنرمندان آمد.
کامران مجیدی تهیهکننده این فیلم، گفت: خیلی خوشحالم که سومین فیلم سینماییام را با دو جوان بسیار مستعد و خلاق کار کردم و قطعا در فیلم چهارم نیز با فیلم اولیها کار می کنم زیرا که همکاری با حسین امیری دوماری، پدرام پورامیری و همینطور محمد داودی که به صورت مشترک نگارش فیلمنامه را برعهده داشتند بسیار لذتبخش بود.
وی خطاب به حاضران در سالن نیز بیان کرد: اگر فیلم را دیدید و دوست داشتید حتما به دوستان و اطرافیان خود سفارش کنید تا به تماشای آن بنشینند.
حسین امیری دوماری یکی از کارگردانان «جان دار» درباره فرآیند تولید این فیلم توضیح داد:یک سال و نیم زمان صرف نگارش فیلمنامه «جان دار» شد و پس از آن پروسه تولید و ساخت آغاز شد. از تک تک کسانی که در این فیلم حضور داشتند چه الان اینجا هستند و چه نیستند هم قدردانی میکنم زیرا که اگر نبودند نتیجه کار چیز دیگری میشد که قطعا مطلوب ما نبود و امیدوارم که شرمنده آنها هم نشده باشیم.
جواد عزتی در حاشیه اکران این فیلم گفتگویی با تسنیم انجام داد که مشروح آن را در ادامه میخوانید:
جواد عزتی بازیگر سینما و تلویزیون درباره حضور در «جاندار» و «رد خون» در جشنواره سی و هفتم فیلم فجر گفت: اتفاقی که چند سالی است پررنگتر شده حضورم در نقشهای جدیتر است. همیشه دغدغهام بازی در کارهای متنوع و شگفتزده کردن مخاطب است. مخاطب نباید درگیر درجا زدن و در یک نقش و کاراکتر ماندن بازیگر باشند و همیشه باید این امکان را بازیگر به مخاطبش بدهد که او را با یک تفاوت و کاراکتر و نوع دیگری ببیند. من ژانرهای مختلفی را تجربه کرده و میکنم. من بازیگرم و بازیگر وظیفهاش تداوم بازی در ژانرهای مختلف است و نباید در یک ژانر خاصی باقی بماند. چرا که این اتفاق بیفتد تاریخ انتقضای آن بازیگر به پایان رسیده است.
وی با اشاره به اینکه اعتماد کارگردانها مهم بود که شاید فقط مرا در نقشهای طنز دیده بودند، افزود: اگر برای منِ بازیگر فرقی داشته باشد که چه نقش و کاراکتری را ایفا کنم این یک اشتباه راهبردی و استراتژی برای یک بازیگر محسوب میشود که خدا را شاکرم برای من این امکان بوجود آمده که همیشه تیپهای متفاوتی را ایفا کنم. کارگردانها فکر میکردند که شاید تنها بتوانم در نقشهای طنز، بازی کنم اما اعتماد کردند و ابعاد دیگر هم نمایان شد. من در چند سال گذشته در سینما مسیر مشخصی داشتم یعنی میدانستم میخواهم چکار کنم و برایم مهم بود که در یک فیلم خوب و ماندگار حضور داشته باشم. اتفاقاً در این سالها شاید وزنه کارهای جدی من در سینما خیلی بیشتر از کارهای کمدیام باشد. چرا که همیشه ترجیحم این بوده که در کارهای خوب بازی کنم تا این که به نقشم فکر کنم.
عزتی در پاسخ به این سوال که چرا برخی از سلبریتیها آدم گریزند، گفت: خوشبختانه همیشه با مردم بودهام و هستم. اگر نام مرا سلبریتی بگذارند این هم شهرهای است که مردم به من دادهاند و من چیزی جز محبت و صمیمیت از مردم ندیدهام که همین برخورد و رفتار را برنگردانم. ما برای مردم کار میکنیم و بایستی در خدمت مردم باشیم. «اینجا به شوخی گفت»- شاید آن روز سلبریتی موردنظر اعصابشان خرد شده باشد! به من میگویند «جاندار» را دوست داری یا «رد خون»؛ من برای هر دو فیلم زحمت کشیدهام و هر دو را دوست دارم. افتخار میکنم در این فیلمها حضور دارم و این اتفاق برایم هیجانانگیز است.
او با اشاره به اینکه نباید بازیگر غرق یک نقش و کاراکتر مشخصی شود، خاطرنشان کرد: جنس سینمای کمدی و پرفروش را دوست دارم اما خواستم بازیگر ثابت این سینما نباشم؛ به همینخاطر ترجیح دادم تیپهای جدی را پررنگتر، تجربه کنم. البته سعی کردهام در برخی اوقات، به کاراکتر جدی هم یک خوشمزگی همراه با شیرینکاری بدهم. چون مخاطب با دیدن صحنههای جدی گاهی رنج میکشد و حتی خسته هم میشود. این نوع تنوع در ایفای نقش هم یک نوع توجه به مخاطب است. چرا که اعتقاد دارم در هر کاری تماشاگر باید شما را دوست داشته باشد و البته طنازی و شیرین کردن کاراکتر هم همهجا به کار نمیآید. گاهی اوقات شاید شیرین کردن کافی باشد، بعضی جاها هم روند داستان به کاراکتر کمک میکند.
بازیگر «ماجرای نیمروز» در پاسخ به این سوال که چطور آنقدر در نقشهایتان غرق میشوید که به تعبیر برخی از فیلمسازان مخاطب احساس میکند جواد عزتی همان «فرشتهها با هم میآیند»، خاطرنشان کرد: من همیشه دوست داشتم مخاطب با نقش من همزادپنداری کند؛ به همین دلیل جلوی دوربین سعی میکنم همان کاراکتری باشم که خواندهام. بعد از فیلمبرداری و پایان آن فیلم دوباره همان جواد عزتی میشوم.
وی درباره سیمرغ جشنواره فجر هم گفت: به سیمرغ فکر کردهام و میکنم اما خود سینما برایم مهمتر است. اما در این اتفاق بزرگ سینمای ایران(جشنواره فیلم فجر) هیچوقت انتظار نداشتم که حتماً سیمرغ بگیرم و اگر این اتفاق برای من نیفتد انگیزه رشد و پیشرفت بیشتر را از دست دادهام. هدفی را همیشه روبرویم ترسیم کردهام، چون داشتن هدف سرمنزل رسیدن به اتفاقات خوب و رو به رشد برای هر آدمی است.