پایگاه خبری تئاتر: جدیدترین شماره تجیر با "حرف اول" به قلم صدیقه حسنزاده، مدیر مسئول آغاز میشود که از رویکرد پژوهشی و آموزشی این نشریه و تغییر ساختاری آن میگوید.
"پرورش تخیل و کارِ گروهی، عنصری موثر در بداههپردازی" مصاحبه با پرویز برید و گزارش نشست تخصصی «زبان در نمایشنامه معاصر تئاتر کودک و نوجوان» در بخش «ایستگاه» ارائه شده است.
"رو در رو" با نوشته منصور خلج با عنوان "ادبیات و نمایش همواره حوزه نزدیک به هماند" آغاز میشود و در ادامه گفتوگو با دیوید وود، نمایشنامهنویس و کارگردان و نوشتهای از حسن پارسایی با عنوان "جایگاه اقتباس در نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان"، "اقتباس و بهرهبرداری از اقیانوس بیکران آن" اثر فهیمه میرزاحسینی، "پیوند ادبیات داستانی و ادبیات دراماتیک" نوشته افسانه زمانی، "برگردان دستمایه از یک رسانه به رسانهای دیگر" از توحید معصومی و "نخستین قصهگوی داستان فولکوریک میدانست فانتزی و سمبلیزم یعنی چه!" نوشته احمدرضا حجارزاده آمده است.
"زاویه" این شماره به مطالبی از فارس باقری، مجید کیمیاییپور، فهیمه سیاحیان، نیایش پورحسن، فریده شیرژیان، رامتین شهبازی، علی جعفری فوتمی، فرشته حبیبی، رسول نظرزاده، سپیده سامی، رضا آشفته، مسعود نورمحمدیان، سامی صالحی ثابت، حسن پارسایی، جولیت سیبند با ترجمه سروناز آرمانفر، پیتر شفر با ترجمه سعید نقیزاده و مری زیمرمن برگردان سعید نقیزاده اختصاص دارد. در "آن سو" نیز اخباری از جشنواره و نمایشگاههای بینالمللی ارائه شده است.
"پرونده" تجیر به بیستمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان اختصاص دارد که شامل مصاحبه با دبیر جشنواره، شهرام کرمی، مصاحبه با علیاکبر طرخان، گزارش روز شمار جشنواره، چند یادداشت، گفت و گو و گزارش است.
"گنجه"، "وبگاه"، "دستآورد"، "تجربه" و "دو نقطه" از بخشهای دیگر فصلنامه تخصصی تجیر است که صفحه 124 تا 144 را به خود اختصاص داده است.
گفتنی است، فصل نامه تئاتری "تجیر" به صاحب امتیازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ویژه پاییز و زمستان 92 با قیمت 9500 تومان در دکه روزنامه فروشیها به فروش میرسد.