کارگردان پرسه های موازی گفت: انعکاس دغدغه های جامعه یکی از مهترین رسالتهای هنرمند است.
پایگاه خبری تئاتر: علی کاظمی وند در گفتوگو با پایگاه خبری تئاتر اظهار کرد: به این کار به نویسندگی پیام لاریان و بازی فرید ادهمی، حمید صلاحی و محدثه حیرت 24 بهمن در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه رفت.
وی ادامه داد:گروه تمرینات خود را برای جشنواره استانی تئاتر شرقی از خرداد امسال شروع کرد و پس منتخب شدن دراین جشنواره ،به سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر معرفی شد که پس از بازبینی به بخش مسابقه رسید.
وی افزود: این تئاتر به شکل مدیا اجرا شد و سعی کردیم روی روانشناسی بازیگران کار کنیم تا در نهایت اثر و بازیگران همسو شوند.
وی با اشاره به خط داستانی این کار توضیح داد: موضوع در مورد سه دانشجو است که در یک شب تصمیم می گیرند بر اساس یک بازی آیینی خود کشی کنند.
وی توضیح داد: در این کار گذشته هر این آدمها بررسی می شود و روندی که باعث شده آنها به مرحله خودکشی برسند به مخاطب نشان داده میشود.
کارگردان پرسههای موازی ابراز کرد: مخاطبان در این کار به تلخی زندگی و انزوای شخصیتهای نمایش پی می برند و در جاهایی به هم ذات پنداری با آنها می رسند.
وی با اشاره به دلیل انتخاب این نمایشنامه گفت: من مدتی در تبریز ساکن بودم و طی آن مدت تعدا د زیادی خودکشی اتفاق افتاد و این تراژدی شکلی نمود دار به خود گرفته بود.
وی توضیح داد: این مساله ذهن من را به شدت درگیر کرده بود و در همین حین بود که با نمایشنامه پرسه های موازی آشنا شدم و تصمیم گرفتم این کار را به روی صحنه ببرم.
وی ابراز کرد: متن پرسه های موازی پیام لاریان بسیار به روز است و یکی از دغدغه های مهم امروز جامعه ما را مطرح میکند و من به عنوان یک هنرمند برای اینکه بتوانم به بخشی از رسالت خود که همان انعکاس آسیب های اجتماعی است، عمل کنم آن را انتخاب کردم.
https://teater.ir/news/18015