چارسو پرس: درگذشت مرتضی پاشایی در آن دوره موجی غیرقابل پیشبینی را در بین جوانها و همچنین کاربران فضای مجازی رقم زد. اندیشمندان رسانه و جامعهشناسان با برگزاری نشستهای مختلف، به بررسی اتفاق غیرقابل پیشبینی در آن مقطع کشور پرداختند و در نهایت از آن به عنوان «پدیده مرتضی پاشایی» یاد شد.
اما دیگر خواننده جوانی که مرگش تاثر بسیار مردم و هنرمندان را برانگیخت، «بهنام صفوی» بود. صفوی که سالها با بیماری دست و پنجه نرم کرد، در نهایت پنج سال پس از پاشایی جان خود را از دست داد و هواداران موسیقی پاپ را بار دیگر در غمی سنگین فرو برد.
امروز سالگرد درگذشت این خواننده جوان است که اگر حالا زنده بود، ۴۰ سال سن داشت.
صفوی برای نخستین بار در سال ۹۲ متوجه بیماریاش شد. در مقاطع مختلف به واسطه عملهای موفقی که داشت توانست شرایط نرمالش را تا حدودی به دست آورد؛ حتی دکتر سمیعی ـ جراح مشهور مغز و اعصاب کشورمان ـ هم او را عمل کرد، اما در نهایت بار دیگر با پیشرفت بیماری این بار نتوانست مقاومت کند و جانش را از دست داد.
بهرغم شرایطی که صفوی در سالهای پایانی عمر گذراند، اما قطعههایی که اجرا کرد اغلب سراسر امید و شادی بود و حتی پس از ابتلاء به بیماری هم یک آلبوم را روانه بازار موسیقی کرد که «معجزه» نام داشت. نام آلبوم اشاره به شرایطی داشت که این هنرمند جوان پس از ابتلاء به بیماری طی کرد و اینکه چند بار سلامتش را نسبی به دست آورد.
صفوی در مقطع کارشناسی در رشتهٔ مهندسی عمران تحصیل کرده بود. او موسیقی را از دوران کودکی با ساز پیانو به صورت خودآموز آغاز کرد و سپس به فراگیری سازهای کوبهای پرداخت.
بهنام صفوی در سال ۱۳۸۵ قطعه «تمنا» را منتشر کرد که مورد استقبال قرار گرفت و همین انگیزهای برای تولید آلبوم اولش «عشق من باش» در سال ۱۳۸۸ شد.
«آرامش»، «فوقالعاده» و «معجزه» دیگر آلبومهایی است که از این خواننده پاپ به بازار عرضه شده است.
///.