بعد از گذشت هفتهها از انتشار خبر تمرین دوئین جانسون در فضای مجازی، سرانجام وی در اولین تصویر از فیلم The Smashing Machine وارد رینگ مسابقه شده است.
چارسو پرس: درحالیکه بازیگر جومانجی قبلا کشتیگیر بوده، حضور او در این فیلم، قهرمان درونش را به نمایش میگذارد.
دواین جانسون در فیلم جدیدش در نقش مارک کر، کشتیگیر سابق و رزمی کار ظاهر شده که قهرمان دو دوره تورنمنت سنگین وزن UFC بوده است. باتوجه به تصویر منتشر شده، این بازیگر با دو عضو دیگر تیم درون رینگ است. جانسون بخاطر موی مصنوعیاش ظاهری کاملا متفاوت داشته و جوانتر به نظر میرسد.
۲۹ فوریه خبر ساخت فیلم The Smashing Machine اعلام شد و بنی سفدی بعنوان کارگردان فیلم معرفی گردید. این فیلم بیوگرافی کر و الهام گرفته از مستند سال ۲۰۰۲ به نام The Smashing Machine: The Life and Times of Extreme Fighter Mark Kerr به کارگردانی جان هایمز است.
سفدی قبل از ورود به عرصه کارگردانی، بعنوان بازیگر در آثاری همچون اوپنهایمر، Obi-Wan Kenobi و اخیرا The Curse ایفای نقش کرده است. وی یکی از نویسندگان فیلم جنایی و مهیج Uncut Gems بوده است. در کنار جانسون، امیلی بلانت نیز در این فیلم حضور دارد.
به نقل از پایگاه خبری ورایتی، امسال تابستان فیلمبرداری کار استارت میخورد و برای اکران در سال ۲۰۲۵ در نظر گرفته شده است.
دواین جانسون در فیلم جدیدش در نقش مارک کر، کشتیگیر سابق و رزمی کار ظاهر شده که قهرمان دو دوره تورنمنت سنگین وزن UFC بوده است. باتوجه به تصویر منتشر شده، این بازیگر با دو عضو دیگر تیم درون رینگ است. جانسون بخاطر موی مصنوعیاش ظاهری کاملا متفاوت داشته و جوانتر به نظر میرسد.
۲۹ فوریه خبر ساخت فیلم The Smashing Machine اعلام شد و بنی سفدی بعنوان کارگردان فیلم معرفی گردید. این فیلم بیوگرافی کر و الهام گرفته از مستند سال ۲۰۰۲ به نام The Smashing Machine: The Life and Times of Extreme Fighter Mark Kerr به کارگردانی جان هایمز است.
سفدی قبل از ورود به عرصه کارگردانی، بعنوان بازیگر در آثاری همچون اوپنهایمر، Obi-Wan Kenobi و اخیرا The Curse ایفای نقش کرده است. وی یکی از نویسندگان فیلم جنایی و مهیج Uncut Gems بوده است. در کنار جانسون، امیلی بلانت نیز در این فیلم حضور دارد.
به نقل از پایگاه خبری ورایتی، امسال تابستان فیلمبرداری کار استارت میخورد و برای اکران در سال ۲۰۲۵ در نظر گرفته شده است.
https://teater.ir/news/61255