برگزیدگان نخستین رپرتوار تئاتر تیک تاک سنندج به سرپرستی افشین خدری و مرور آثار باقر سروش نویسنده، نمایشنامه نویس و هنرمند کردستانی جمعه شب با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان در سنندج معرفی شدند.
چارسو پرس:اختتامیه نخستین رپرتوار تئاتر تیک تاک سنندج، شامگاه گذشته(۱۰ اسفند) با حضور جمع زیادی از هنرمندان و مسئولان نهادهای فرهنگی استان در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد.

 در این آیین و براساس رای هیات داوران در بخش کارگردانی از مبین عطایی کارگردان نمایش "سه خواهر" و اشکان کمانگر کارگردان نمایش "ویکنت شقه شده" تقدیر شد، دیپلم افتخار و عنوان برگزیده این بخش هم به کارگردان نمایش "رسن‌های گور"رسید.

در بخش بازیگری مرد از فرید سعید بازیگر مشترک نمایش‌های "سه خواهر"، "‌رسن‌های گور" و "ویکنت شقه شده" تقدیر شد و دیپلم افتخار این بخش به مبین عطایی برای بازی در نمایش‌های "ویکنت شقه شده" و" رسن‌های گور" رسید.

در بخش بازیگری زن از "روژین فضلی" و تینا کاکی بازیگران نمایش "طوفان" و درسا چتانی بازیگر "سه خواهر" تقدیر شد، دیپلم افتخار و عنوان برگزیده این بخش هم به صورت مشترک به هونیا صادق ایوبی بازیگر نمایش سه خواهر و مهسا قریشی بازیگر نمایش "ویکنت شقه شده " رسید.

همچنین در بخش طراحی حرکت از هستی مرادخانی طراح حرکت نمایش "رسن‌های گور" و درسا چتانی طراح صحنه نمایش "سه خواهر" تقدیر شد، در بخش طراحی صحنه از فراز کاظمی برای طراحی نمایش رسن‌های گور و ویکنت شقه شده نیز تقدیر شد.

بیشتر بخوانیدمطالب مربوط به تئاتر ایران


در بخش طراحی لباس از فاطمه محمدنژاد برای طراحی لباس نمایش "نویسندای که..." تقدیر و دیپلم افتخار به شکیلا پاینده برای طراحی لباس نمایش "رسن‌های گور " رسید.

دیپلم افتخار بخش آهنگ سازی هم به مبین عطایی برای نمایش" رسن‌های گور" اعطا شد و در بخش پوستر و بروشور از هونیا صادق ایوبی برای نمایش "سه خواهر" و اشکان کمانگر برای نمایش "ویکنت شقه شده" تقدیر شد.

در بخش گریم هم از "کیمیا نیچی" برای نمایش "طوفان" و کیمیا رنجبر برای نمایش "رسن‌های گور" تقدیر شد.